USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

FERHAT NASIROĞLU’NUN SİYASETTE 120 GÜNÜ…

13-09-2023

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile en son seçim sonrası düzenlediği basın toplantısında bir araya gelmiş, önümüzdeki 5 yıla ilişkin kendisinden dinlediğim hedeflerini yine bu köşede sizlerle paylaşmıştım.

Siyaset, belirli bir amaca ulaşmak için gücü doğruzamanda kullanma, rasyonel zeminde yönetme sanatıdır.

Siyasetçiler için en büyük güç ve rasyonel zeminise hiç şüphesiz göz ardı etmemeleri gereken seçmenlerdir.

Siyasetteki esas gaye, toplumun menfaatlerini temsil etmek ve refahını artırmak ise, o zaman siyasetçilerin sürekli seçmenlerle etkileşim halinde olması gerekir.

Ferhat Nasıroğlu’nun 4 aylık yani 120 günlük siyasi hayatında edindiğim en büyük izlenim, istişareye önem vermesi, ortaya çıkan fikirlerin olumlu ve olumsuz yanlarını birlikte değerlendirmesi, şehrin çıkarları için ortak bir zeminde buluşmaya dikkat etmesi, gücü doğru kullanması, alçak gönüllülüğü elden bırakmadan mütevazı bir yol haritasıyla çözüm odaklı hareket etmesidir.

Merhum Necat amcanın ve ailesinin Batman’da geniş bir kredisi var.

Bunun en büyük sebebi 20 bin insanı istihdam etmeleri, sosyal sorumluluk kapsamında öğrencilere burs vermeleri, eğitim konusundaki hassasiyetleri, hayr ve hasenat konusuna öncülük etmeleri ve şehrin bütün sorunlarına duyarlı olmaları gibi özellikleri çoğaltılarak sıralanabilir.

Mansur Obutla birlikte geçtiğimiz hafta külliyede ve iki gün önce basın mensuplarıyla bir araya geldiğimiz kahvaltılı toplantıda, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’ndan seçim beyannamesinde ortaya koyduğu hedefler ve anlattığı konularda kaydedilen ilerlemelere dair bazı bilgiler edindim.

İlin sorunlarını rasyonel zeminde kamu kurum ziyaretleriyle çözmeye çalışan Ferhat Nasıroğlu, şehrin değerlerini korumak suretiyle Batman’da hizmet kalitesini artırmaya çalışıyor.

Bu bağlamda yine kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinde yöneticilerden gelen talepleri ve sorunları dinleyen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, performans esaslı çalışma kapsamında süreç ve yöntemleri takip ederek, gerektiğinde sonuca göre kurallar sistemini çalıştıracağının mesajını veriyor.

Batman’da yaşanan sorunları ve sıkıntıları çözmek için çok yönlü bir çalışma yürüten Ferhat Nasıroğlu, kangren haline dönüşmüş sıkıntıları ortadan kaldırmak için Ankara ve Batman arasında ciddi girişimlerde bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda DSİ Genel Müdürü Balta’yı ziyaret eden Nasıroğlu, Silvan Barajı’ndan Batman’a cazibeli su sağlayacak ve gelecek yeni hat ile kalıcı çözüm üretecek olan projeyi görüşerek, olabilecek en kısa zamanda Batman’da ki içme suyu problemini çözmek için özel gayret gösteriyor.

Batman-Diyarbakır istikametinde bulunan ve tek şeritli olan 7 kilometrelik kara yolunun çift şeritli yola dönüştürülmesi için ilk kazma vurulduğunu anlatan Ferhat Nasıroğlu, böylece yol üstünde ikinci bir köprü ve 4 kavşak yapılacağının müjdesini verdi.

Batman’ın kangren haline gelmiş ve önceliklere göre tasnif edilensorunlarının sırasıyla ortadan kaldırılması için yetkililerle olumlu ilerleyen görüşmeler ise son hız devam ediyor.

Aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu Üyesi olan Ferhat Nasıroğlu, sorun çözmek bizim işimiz diyerek Batmanlıların müsterih olmasını istiyor.

Milletvekili seçildiği günden bu yana siyaseten yoğun bir iş temposunun içine giren Ferhat Nasıroğlu, sabırlı ancak kararlı bir şekilde Batman’ın sorunlarına odaklanırken, mahalleleri ziyaret ederken, vatandaşı dinlerken, kısa zamanda ortaya koyduğu performansla Batman’ı güzel günlerin beklediğinin işaretini veriyor.

Kalın sağlıcakla…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?