USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YENİ HASANKEYF’TE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM…

17-04-2021

Geçtiğimiz hafta sonu Batman Çalışan Gazeteciler Derneğinin ev sahipliğinde Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonunu üyelerini Hasankeyf ilçemizde misafir ettik.

Öncelikle misafirlerimizle geçirdiğimiz iki gün boyunca ilçe kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye başkanı A.Vahap Kusen, Batman Ticaret Odası Başkanı A. Kadir Demir ve yönetimi ile meclis başkanı Ercan Ekinci’ye yakın ilgi ve alakalarından ve yeni Hasankeyf’le ilgili bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Bölge gazetecilerimizi misafir ettiğimiz bu programda her biri kendi ilinde yeni Hasankeyf’in değişim ve dönüşümünü yazacaklar, anlatacaklar…

Biz de bu programda elde ettiğimiz bilgileri haber olarak sayfa 1’de, siz değerli okurlarımızla paylaştık.

Ben işin başka bir yönünü ele almak istiyorum. O da; tanıtım ve reklam…

Bence ilimiz ve ilçemizin de tanıtıma büyük katkı sunacağına inandığım bu tarz programların artmasını sağlamak lazım diye düşünüyorum.

Geleceği son derece parlak olan, istihdama ve yatırıma açık olan Hasankeyf’in, ülkemizin en önemli turizm kentlerinden biri olduğunu, var olan potansiyelini ortaya çıkarmak ve bunu ülke kamuoyuna anlatmak gerek.

Bunu da; başta siyasilerin, bürokratların, turizm acentalarının, STK’ların, aydınların, aktivistlerin ve yaygın medyada görev yapan gazetecilerin önemli rol üstlenmeleri ve aktif görev almaları kaçınılmaz bir gerçektir.

Umarım en kısa sürede tüm bileşenlerimizle güç birliği yaparak Yeni Hasankeyf’i her alanda hak ettiği yere, hep birlikte taşırız…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?