USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MELİK MÜJDECİ SİYASETTE OLMALI…

12-10-2023

Av. Melik Müjdeci…

Hepimiz bu ismi yeni kurulan Deva Partisi’nin Batman İl Başkanı olarak tanıdı.

Batman siyaseti gerçekten yeni bir simaya, genç ve dinamik bir siyasetçiye hasretti.

Böylesine düzgün bir kişilik, sevecen ve sempatik, mert, saygılı, kültürlü ve gerçekten demokrat bir yapıya sahip olduğunu, görev yaptığı il başkanı döneminde yaşadık, gördük ve bildik…

Tabi siyasette her an her şey olabilir.

Nitekim 3,5 yıla yakın Deva Partisi Batman il başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca bana göre son derece başarılı bir şekilde yürüttüğü görevinden ani bir şekilde istifa etmesi, Batman kamuoyunda şok etkisi yarattı diyebilirim.

Çünkü 3,5 yıl gibi bir süre zarfında parti binasının kirasından tutunda diğer tüm giderleri kendi maddi imkanlarıyla karşılayan,

gece gündüz demeden ev ev,

mahalle mahale,

sokak sokak,

cadde cadde dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen, partisini tanıtan ve destek isteyen bir başkan, ani bir kararla istifa ettiğini ülke kamuoyuna ilan etti.

Elbette Sayın Melik Müjdeci’nin istifa etmesinin ardında birçok neden sıralayabiliriz ama bence Deva Partisinin son genel seçimlerde parti olarak seçimlere girmeme kararı almış olması, birçok il ve ilçede olduğu gibi Batman’da da kırgınlığa ve kızgınlığa sebep oldu…

Ve ağırlıklı olarak bu sebepten ötürü istifa ettiğini düşünüyorum.

Tabi ki aldığı bu şok edici karara herkesin saygı duyması lazım.

Anacak benim böylesine düzgün ve karakterli yeni ve başarılı olduğuna inandığım bir siyasetçinin Batman siyasetinden kopmaması gerektiğine inanıyorum.

Batmanımızın her zaman yeni yüzlere ve yeni genç isimlere ihtiyaç duyduğu bu dönemlerde Sayın Müjdeci’nin siyasette aktif olması ve kamuoyu tarafından da sahiplenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada Sayın Müjdeci’nin bazı siyasi partilerden, teklif aldığı konusunda aldığım bazı duyumlar var.

Kendisine naçizane önerim, kendi dünya görüşüne yakın, halka hizmet edebileceğine inandığı ve kendi siyasi geleceğine uygun bulduğu bir partide siyasete devam etmesidir.

Her ne kadar ailesi ve özelliklede saygınlığı ve düzgün karakteriyle ile bildiğimiz kanaat önderi olan babası Sayın Bahri Müjdeci siyaseten uzak durmaya çalışsa da, kendilerine inanmış ve halkın sevgisini kazanmış olmaları hasebiyle bu ailenin kesinlikle siyasette olması gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum.

Geçen gün Sayın Bahri Müjdeci’yi çalışma ofisinde ziyaret ettiğimde buna bizzat tanık oldum.

Çalışma ofisi tıklım tıklım dolu ve vatandaşların sorunlarını çözmek adına attığı adımları ve gösterdiği çabaları gözlerimle gördüm.

Umarım ve dilerim ki, Müjdeci ailesi Batman siyasetinde aktif olarak devam kararı alırlar ve daha güçlü bir şekilde hem Batmanımızın, hem de halkımızın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalara imza atarlar…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?