USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PROGRAMLARIMA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN; TEŞEKKÜRLER…

28-12-2020

Bilindiği üzere Covid 19 salgını nedeniyle sağlık bakanlığı bilim kurulu üyelerinin tavsiyeleriyle ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanıyor.

Tabi evde olduğumuz için bende beni ve gazetemizi takip eden dostlarımla kendi sosyal medya hesaplarım üzerinden ‘Gündeme Dair’ adlı program adıyla canlı yayınlar yaparak hem sohbet ediyor hem de yayınıma konuk aldığım her biri birbirinden değerli isimlerle buluşturarak gündemdeki konulara dair söyleşiler yapıyorum.

Doğrusunu söylemem gerekirse yaptığım bu yayınların bu kadar izleneceğini ve güzel yorumlar alacağımı beklemiyordum.

Her bir yayınımda siz değerli takipçilerimin verdiği öneriler, tavsiyeler, sorduğu sorular ve programa katılımları beni biraz daha bu işi yapmaya motive etti ve ortaya güzel eserler çıkarmama vesile oldu.

En büyük amacım da siz değerli okurlarımıza ve sosyal medya takipçilerime en doğru bilgileri en yetkili isimlerle buluşturmak, sohbet etmek ve zor geçen günlerimizi bir nebzede olsa hafifletmektir.

Eğitimden Sağlığa, Siyasetten Sanata varıncaya kadar birçok isimle sohbet tadında söyleşiler yaptım.

Ben programıma katkı sağlayan herkese ama herkese çok çok teşekkür ediyorum. Sizlerin bu desteği olduğu sürece inşallah çok daha güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Sağ olun, hep var olun…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?