USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

NECAT NASIROĞLU VAKFI, BATMAN HALKIYLA GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAK…

08-07-2020

Yaklaşık 15 günlük kısa bir tatilden sonra tekrar sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum…

Yaptığım kısa tatilin yanısıra bazı eş, dost ve akraba ziyaretleri gerçekleştirdim ve bu ziyaretleri de sosyal medya hesaplarımdan, siz değerli takipçilerime paylaşmıştım.

Kişisel olarak benim hayatımda son derece önemli ve değerli bir yere sahip olan rahmetli H. Necat Nasıroğlu ve ailesine olan hayranlığımı ve sevgimi birçok makalemde kaleme almış ve dile getirmiş biriyim…

Batmanımıza ekonomi başta olmak üzere eğitimden sağlığa, sosyal yardımlaşmadan spora varıncaya kadar hemen hemen her alanda son derece büyük katkıları olan bu aileyi sanırım hepimiz takdir ediyor ve Nasıroğlu ailesiyle gurur duyuyoruz.

İşte bu kısa tatilim sırasında sadece Batmanımızın değil, ülkemizin en güvenilir ve en başarılı firmaları arasında yer alan, kurucusu rahmetli H. Necat Nasıroğlu’nun şirketi olan fernas’ı ve aile bireylerini Ankara’daki çalışma ofislerinde ziyaret ettim.

fernas yönetim kurulundan Sayın Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu ve Hatice Nasıroğlu ile gerek ülke ve gerekse Batmanımızla ilgili birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk…

Ülke genelinde maden, enerji, müteahhitlik ve sanayi üretiminde oldukça hızlı ilerleyen ve yaklaşık 10 bin çalışanı bulunan bu önemli ve gurur duyduğumuz firmamızın neredeyse el attığı her işte başarıya ulaşmış olması, gerçekten beni ve benim gibi düşünen bireyleri ayrıca mutlu ettiğini düşünüyorum.

Ve keşke onlarca fernas’ımız olsun diye de hep Allah’a dua ediyorum.

Çünkü bunu bütün kalbimle söylüyorum ki; bu ailede mütevazilik, insanlık, dürüstlük, yardımseverlik, vatanseverlik, hemşericilik, kısacası iyilik adına ne ararsanız çok ama çok rahat görebilirsiniz…

Ekonomide de son derece güçlü bir yapıya sahip olan fernas’ın, özellikle rahmetli Necat amcanın adını ölümsüzleştirecekleri, içerisinde kütüphaneden tutun da son derece modern sosyal donatıların yer alacağı ve yaklaşık 300 milyon liraya mal olacak H. Necat Nasıroğlu Külliyesini de en kısa zamanda tamamlayıp Batman halkının hizmetine sunacaklarını, büyük bir memnuniyetle öğrenmiş oldum.

Bu devasa ve modern külliyenin tüm masraflarını yine aile şirketine bağlı olan H. Necat Nasıroğu vakfı üstlenecek.

Benim aile bireyleriyle yaptığım görüşmeler sonucunda edindiğim izlenimlere göre bu vakıf artık sadece fernas ailesine ait bir vakıf olmaktan ziyade, tüm Batman halkının da içinde yer aldığı Batmanımızın sosyal, ekonomik ve diğer sorunların çözümüne yönelik kafa yoracak kurumsal bir yapı oluşturmayı planladıklarını edindim.

Yani Nasıroğlu ailesi, vakıf aracılığıyla birçok alanda projeler üretip, Batman halkının ve Batmanın yararına olacak bu projeleri yine Batman kamuoyuyla birlikte güç birliği yaparak hayata geçirmeyi hedefliyorlar.

Kısacası rahmetli H. Necat Nasıroğlu’nun geride bıraktığı değerli kadirşinas ailesi, yine Batman ve Batman halkı için çok daha fazla bir şeyler yapmak ve her alanda daha da fazla üretim yapmak için çok daha çaba sarf edecekler. Tıpkı babaları Necat amca gibi…  

Bu hedeflerine ulaşmak ve yapmayı planladıkları her projeyi Allah rızasını kazanmak, Batman ve Batman halkına çok daha faydalı olmak için yaptıklarını bildiğim için, benim de onlara söyleyecek tek bir sözüm kalıyor, o da; “Allah hepinizden binlerce kez razı olsun…”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?