USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MUZAFFER NASIROĞLU “HER ALANDA GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAK ZORUNDAYIZ…”

24-06-2023

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da, eş dost akraba ziyaretindeydim.

Gitmişken, Batmanımızın iş dünyasındaki gururu Fernas yönetim kurulu başkanı Sayın Muzaffer Nasıroğlu’nu ve yönetim kurulu üyesi Sayın Hatice Nasıroğlu’na da uğradım.

Öncelikle şahsıma gösterdikleri nezaket, samimiyet ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.

Her iki isim de her zamanki gibi mütevazilikten ve misafirperverliklerinden hiçbir şey kaybetmemişler.

Var olsunlar…

Tabi kardeşleri Sayın Ferhat Nasıroğlu’nun siyasete atılmasıyla birlikte doğal olarak konumuz hep siyaset ve seçimden çıkan sonucun verdiği mesajlar üzerine yoğunlaştı.

Kendileriyle birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Sayın Hatice Nasıroğlu özellikle kamuda liyakatin önemine dikkat çekerken, Sayın Muzaffer Nasıroğlu da siyasette kalitenin, dürüstlüğün ve birlik beraberliğin önemine dikkat çekti...

Tek hedeflerinin Batmana olan bağlılıkları nedeniyle hizmet etmek olduğunu belirten Sayın Muzaffer Nasıroğlu “Öncelikle kardeşimin siyasete girmesiyle birlikte yükümüzün çok daha ağırlaştığının farkındayız.

Seçim sonuçlarını analiz ettiğimizde de halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh, sevgi ve saygı, Batmanımıza hizmet etme aşkımızı daha da güçlendirdi ve sorumluluğumuzu bir kat daha arttırdı.

Bize güvenen ve oy veren herkese minnettarız ve bu güvene layık olmaya çalışacağız.

Tabi Batmanımızı her alanda hak ettiği yerlere taşımak için kesinlikle Batman kamuoyu olarak güç birliği yapmak zorundayız.

Basınıyla, STK’larıyla, iş insanlarımızla, bürokratlarımızla, kanaat önderlerimizle, siyasilerimizle ve Batmanda söz hakkı olan herkesle bir araya gelerek bireysel çıkar menfaatler üzerine değil, toplumsal menfaatleri gözeten projeler üretmeliyiz ve bu projeleri hayata geçirmeliyiz.

Bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu ve görevi yapmaya hazır olduğumuzu bütün Batman halkının bilmesini istiyorum.

Mansur Bey; önümüzde gerçekten çok değerli bir 5 yılımız var.

Bu süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz.

Hazine ve Maliye bakanımız Sayın Mehmet Şimşek Batmanımız için büyük bir şans ve bu şansı çok iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bu süre zarfında Batmanımızı spordan sanata, ekonomiden işsizliğe varıncaya kadar her alanda hak ettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız.

Yeter ki samimi olalım ve dürüst olalım.

İş dünyasında varız, siyasette varız, bürokraside varız.

Bütün bunları birleştirdiğimizde ve güç birliği yaptığımızda Batmanımıza kazandıracağımız çok güzel hizmetler olacaktır. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.   

Son olarak ben sizin aracılığınızla bütün Batmanlı kardeşlerimin, hemşerilerimin de mübarek Kurban Bayramını kutlamak istiyorum.

Gelin bütün kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakalım ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılındaki başlangıcını güçlü bir şekilde hem ülkemiz için hem de Batmanımız için yapalım.” Dedi.

Bende Sayın Muzaffer Nasıroğlu’nun bu açıklamalarına yüzde yüz katılıyor ve sonuna kadar desteklediğimin bilinmesini istiyorum.

Bu konuda da benim üzerime düşen görev ve sorumluklar her neyse seve seve yapamaya hazır olduğumun bilinmesinde fayda görüyorum.

Yeter ki kazanan Batmanımız ve ülkemiz olsun… 

Umarım ve dilerim ki Sayın Muzaffer Nasıroğlu’nun Batman kamuoyuna verdiği bu mesajlardan herkes üzerine düşen payı alır ve hizmetler noktasında kaybolan yıllarımızın bir an önce toparlanmasına vesile olur.

Sevgili okurlarım, dostlarım…

Malumunuz Kurban Bayramına sayılı günler kaldı.

Bende bu mübarek Bayramımızın başta İslam alemine ve tüm insanlığa barış, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini yüce Mevla’mdan temenni ediyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum.

Böylesine kutsal ve mübarek bayramları tekrar kavuşmamızı yüce Rabbimden niyaz ediyorum… (AMİN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?