USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

METİN GÜRBÜZ’Ü TANIMADAN YORUM YAPMAYIN…

13-07-2021

Bazen özellikle sosyal medyada birileri hakkında, yada bazı kurumlar hakkında yapılan paylaşım ve yorumları gerçekten bazen şaşkınla, bazen üzülerek, bazen de gülerek okuyorum…

Bu mecrada Metin Gürbüz’ü birileri hedef tahtasına koymuş, tanıyan yada tanımayan birçok kişi de yorumlar yazmış…

Öncelikle bol keseden atıp tutanlara bilgi amaçlı birkaç cümle söylemek istiyorum;

Beğenirsiniz yada beğenmezsiniz Devlette İSTİSNAİ MEMURİYET denilen bir kadro var. Bu kadroyu genelde iktidar olan hangi siyasi parti olursa olsun, bunu kullanma hakkına sahiptir ve YASAL’dır.

Bu arkadaşımızda yaklaşık 8-10 ay önce siyasilerin takdiri ile bu kadrodan Batman Belediyesine özel kalem müdürü olarak ataması yapılır.

Sonra Vali Sayın Hulusi Şahin’in talimatıyla belediye kültür müdürü olarak görevlendirilir, o da bu görevi kabul eder ve işini hakkıyla, başarıyla ve düzgün bir şekilde yürütmeye gayret gösterir…

Bakın sevgili dostlar;

Metin Gürbüz’ü yıllardır yakından tanırım iyi bilirim…

Üniversite mezunu, başarılı bir eğitimci, esnaflık yapmış, onuruyla ve şerefiyle çalışan bir kardeşimiz.

Kişilik olarak son derece beyefendi, çalışkan ve dürüst biri…

Uzun yıllardır Batman’ın birçok alanında, bir BATMANLI olarak başarılara imza atmış…

Böylesine düzgün bir insanın Belediyeye özel kalem müdürü olarak atanması yada Belediye kültür müdürü olması, neden bu kadar gündem olur gerçekten anlamış değilim.

Yeri geldiğinde ‘neden Batmanlı alınmıyor?’ diye eleştirdiğimiz birçok kurumda bir Batmanlının bir makama gelmesi neden bazılarını rahatsız ediyor?

Metin Gürbüz’ü hedefe koyanlara sormak isterim; bu birimlerde dışardan birileri gelseydi sesiniz bu kadar çok çıkarmıydı?

Bence hayır…

Yapmayın, etmeyin…

Keşke bütün kurumlarda Metin Gürbüz gibi onlarca yöneticimiz ve idarecilerimiz olsa…

Gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına şahitlik ettiğim bu arkadaşımıza sahip çıkmamız lazım, desteklememiz lazım, yanında durmamız lazım diye düşünüyorum.

Metin Gürbüz’ün avukat olan eşinin bir açıklamasında, bir kelimeyi cımzlayarak alıp, sanki usulsüz bir şey yapmış gibi aktarmak, deyim yerindeyse tek kelimeyle ayıptır.

(Ki o kelimeyi bende savunuyorum; Metin hocayı tanıyanlar ve bilenler çok iyi bilir ki kendisi gerçekten de ÇOK SEVİLEN biridir…)

Ataması yapılmış ve Batmana hizmet etmek için var gücüyle çalışan Metin Gürbüz’ü ne olur küstürmeyelim, harcamayalım…

Aksi takdirde Metin’ler giderrrr, yerine…? 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?