USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MELİHHAN BİLGİN’E AÇIK MEKTUBUMUZDUR…

30-05-2021

TPAO Genel müdürü Melihhan Bilgin, bugün bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizde olacak.

Sanırım Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği, bölgemizde yüksek graviteli yeni bir petrol yatağının bulunduğu sahayı inceleyecek…

Tabi bu tür petrol yataklarının bulunması, ülke ekonomisi de için son derece büyük önem arz ediyor. İnşallah ülkemizin yeraltı kaynakları sayesinde dışa bağımlılığımız azalacak ve daha güçlü bir ekonomiye sahip olacağız.

Benim burada dikkatini çekmek istediğim başka bir konu var. 

TPAO Genel müdürü Sayın Melihhan Bilgin’den, Batman kamuoyu adına ve özellikle Batman spor kamuoyu adına bir önerim ve aynı zamanda bir ricam olacak…

Sayın Bilgin;  

TPAO’nun İlkokulu olan ve petrolün başkenti konumunda olan Batmanımıza hoş geldiniz.

Tabi TPAO’nun Batman’a, Batman’ında TPAO’ya kazandırdığı maddi ve manevi değerleri saymakla bitiremeyiz.

TPAO’nun saygınlığına yaraşır ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan ve 61 yıllık mazisi başarılarla dolu olan ancak son yıllarda Petrolsporun düştüğü içler acısı haline dikkatinizi çekmek istiyorum.

TPAO’ya ve Batmanımıza mal olmuş Petrolsporumuz maalesef geçmiş yöneticilerin bu bilinçten uzak tutum ve davranışları yüzünden son 7-8 yıldır elden çıkarılmış durumda.

Üzülerek ifade etmeliyim ki, tarihi ve mazisi başarılarla dolu olan bu güzide kulübümüz, şahıslara devredildikten sonra başarıdan uzak, her sezon kümede kalma savaşı veren ve sürekli maddi sorunlarla karşı karşıya kalan bir kulüp durumuna düşmüştür.

Son iki sezonda valimiz Sayın Hulusi Şahin, elini taşın altına koyarak böylesine nadide bir kulübün yok olmaması için büyük çaba ve gayretleri sonucunda takımın maddi sorunlarını asgariye indirmeyi başarmıştır.

Sayın Genel müdürüm;

Bir Batman ve futbol sevdalısı olarak, özellikle spor kamuoyunun da büyük talebi ve isteği doğrultusunda bu takımımızın tekrardan TPAO bünyesine girmesini ve hedefleri büyük bir takım hüviyetini kazanmasını sizlerden arz ve talep ediyoruz.

Lütfen ama lütfen artık Petrolsporumuzu dilenci konumundan çıkarıp, tıpkı sayın valimiz gibi sizinde elinizi taşın altına koymanızı ve takımımıza sahip çıkmanızı istiyoruz…

Yıllarca binlerce çocuğumuzu ve gencimizi kulüp bünyesinde yer alan birçok spor branşlar sayesinde kötü alışkanlıklardan korumak, onları terör örgütlerinin eline düşürmemek ve ahlaklı bir nesil yetiştirmeyi kendine ilke edinmiş TPAO’yu, tekrar bu sorumluluğu üzerine almasını bekliyoruz…

Bu açıdan baktığımızda bunun bir devlet politikası ve terörle mücadele kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.     

Ayrıca; 1500 lisanlı sporcusu olan böylesine kolej bir takımın alt yapısından yetişen genç kardeşlerimizin, Türkiye ve hatta Avrupa şampiyonalarında gösterdiği başarılara kurumun verdiği desteği son derece önemsiyor ve Batman kamuoyu olarak takdir ettiğimizi de bilmenizi istiyoruz.

Sayın Bilgin;

Bu arada TPAO’nun, gerek kendi personel ve alileri için ve gerekse de dışardan halkımızın istifade edebileceği şöyle yeni ve modern bir kapalı spor salonuna ihtiyacı olduğunu belirtmek isterim.

Böyle bir hizmeti Batmanımıza kazandırmanız halinde eminim ki, yeni genç nesil sporcularımıza daha çok imkan sağlanacak ve birçok spor branşlarında nice başarılara TPAO önderlik yapmış olacaktır.

Dilerim bu haklı ve makul talebimizi değerlendirecek ve gerekli yasal prosedürler neyse yerine getirir ve belki de Batman Petrolspor tarihine sizde adınızı altın harflerle ve her daim hayırla yad edilerek anılacaksınız…

Saygılarımla… 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?