USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İNSAN KILIĞINDAKİ ŞEYTAN’LAR…

12-05-2021

Dünyanın en büyük terör devleti olan İsrail,  Ramazan ayının son Cuma gecesinde Camii içerisinde bulunan Müslümanlara saldırarak, aralarında onlarca çocuğun da yer aldığı mazlum Filistin’li kardeşlerimizi dünyanın gözü önünde katletti.

Hep şunu düşünmüşümdür; nasıl oluyor da tüm etrafı Müslüman ve Hıristiyanlarla (Hıristiyanlarda genel olarak Yahudileri sevmez) çevrili olan hem de nüfusu 5,5 milyon gibi küçücük bir yer olan İsrail’e neden hiç kimse sesini çıkartmıyor, bu yaptığı terör eylemlerine ve uyguladığı zulümlere göz yumuyorlar diye…

Hadi Hıristiyan ülkelerden vaz geçtim, İsrail’in etrafı Müslüman ülkelerle çevriliyken bu ülkeleri yöneten siyasi liderler nasıl oluyor da bu kadar rahat 3 maymunu oynayabiliyorlar?

Aslında bunun cevabını biliyorum; Her biri taht, saltanat, güç, para ve şatafatlı, lüks, konforlu ve mümkün olduğunca israflı bir yaşam sürme derdindeler.

Arakan’da, Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de ve daha birçok yerde Müslümanlara işkenceler yapılıyor, zulüm ediliyor, katlediliyor ve bunu gören diğer sözde Müslüman liderler, bizde Müslümanız diye ortalıkta geziniyor.

Başta Arabistan olmak üzere diğer Müslüman ülke liderlerine şunu hatırlatmak isterim; Rabbim size bu kadar güç, zenginlik ve müthiş imkân vermesine rağmen din kardeşlerinize yapılan zulümlere sesiz kalıyorsanız, kılınız kımıldamıyor ve bu zulümlere göz göre göre göz yumuyorsanız (Ki öylesiniz);

Vallahide, Billahide, Tillahide siz değil Müslüman, İNSAN kılığına bürünmüş ŞEYTAN’ın taaa kendisisiniz…

Türkiye olarak bu konularda en büyük hassasiyeti, cesareti ve en ağır tepkiyi top yekûn ülke ve millet olarak ortaya koyuyoruz çok şükür.

Ama Türkiye gibi diğer ülke sayılarının da çoğalması ve aynı kararlılığı göstermeleri gerekiyor.

Bence nasıl ki NATO diye birçok ülkenin içinde yer aldığı ortak girişim olduğu gibi, Müslüman ülkelerinde İSLAM ORDUSU’nu kurmaları gerektiğini düşünüyorum.

İşte o zaman Din kardeşlerimiz dünyanın neresinde olursa olsun zulüm görmeyecek, Din kardeşliğinin gücünü her zaman yanında hissedecek ve artık hiçbir ülke de öyle istediği gibi Müslümanlara karşı bu kadar rahat kararlar alamayacaktır.

Düşünsenize böylesine güçlü bir İSLAM ordusu karşısında inanın bütün dünya ülkeleri tir tir titreyecek ve öyle istedikleri gibi Müslüman coğrafyalarında rahat rahat at koşturamayacak ve fitne üretemeyeceklerdir…  

Ben şahsen dünyada özellikle son yıllarda Müslümanlara yönelik artan saldırı, şiddet, baskı, zulüm ve katliamların önüne geçmek için İSLAM ORDUSU’nun kurulması halinde son bulacağını düşünüyorum.

Aksi takdirde son 50 yıldır yaptığımız gibi İsrail’e, yaptığı katliamlara ve zulmüne karşılık, sadece kınamadan başka bir şey yapamadığımız gerçeği devam edecektir… 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?