USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

RAMANLI “BATMAN’A SAHİP ÇIKMAK GEREKİR”

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

RAMANLI “BATMAN’A SAHİP ÇIKMAK GEREKİR”
02-08-2023 15:42
02-08-2023 15:44
BATMAN
Google News

Batman'ın uyuşturucu ve işsizlik başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı sorunu gibi çözülmesi gereken pek çok sorun ve sıkıntısının bulunduğunu belirten HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bu sorunların çözümü için kaybedecek hiç vakitlerinin olmadığını söyledi.

Şehrin sorun ve sıkıntılarının konuşulduğu toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Milletvekili Ramanlı, Batman'ın var olan sorun ve sıkıntılarını yakından bildiklerini, bunların çözümü noktasında ise ellerinden gelen tüm çabayı harcayacaklarını ifade etti.

Batman'ın uyuşturucu, işsizlik, kentsel dönüşüm, altyapı gibi çözüme kavuşması gereken çok sayıda sıkıntısının bulunduğuna dikkat çeken Ramanlı, Batman'a topyekun sahip çıkmak gerektiğini belirtti.

“NEREDE BİR YANLIŞLIK VARSA BUNUN DÜZELTİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Batman'ın sorunları için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade eden Ramanlı "Bizler hizmet etmek için hizmet ettirebilmek için milletimizden oy istedik. Milletimiz bu teveccühü gösterdi, bize bu vazifeyi layık gördü. Biz de inşallah bu vazifenin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Nerede bir hizmet aksıyorsa, nerede bir yanlışlık varsa, bunların tamamlanması ve düzeltilmesi için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Çünkü bu bizim birinci vazifemizdir." dedi.

"ŞEHRİMİZ İÇİN KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK"

Meclis çatısı altında Türkiye siyasetiyle ilgili konularda, milletin menfaatine olacak işlerde üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmekle görevli olduklarını vurgulayan Ramanlı "Bu bizim milletvekili olarak olmazsa olmaz görevimizdir. Ama en az onun kadar değerli olan şehrimize, memleketimize sahip çıkmak, bizden önceki seviyenin çok çok üzerinde en azından kendi dönemimizi bitirebilmek önemlidir. Bunun için de kaybedecek vaktimiz yok. Bundan emin olun. Çalışmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİĞİMİZ GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ KONULARI ÇÖZMEKTİR"

Önceliklerinin seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmek olduğunu belirten Ramanlı "Seçim öncesi kampanyamızda özellikle belli başlı konulara dikkat çekmiştik. Yine önceliğimiz o başlıkları bir biçimde gündeme getirmek ve çözüm yoluna kavuşturmaktır" diye konuştu.

"BATMAN'IN ÇEHRESİNİ DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Batman'ın uyuşturucu ve işsizlik başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı sorunu gibi çözülmesi gereken pek çok sorun ve sıkıntısının bulunduğuna işaret eden Ramanlı "Batman'ın gündeminde birincisi işsizlik var. Bunun çözülebilmesi için özel sektörün buraya teşvik edilmesi, buna dönük adımların atılması var. Organize sanayi bölgelerinin hayata geçirilmesi var. Gençlerimizin fırsat eşitliğinin sağlanması için mücadele etmek var. Uyuşturucuyla mücadele bizim öncelikli gündemlerimizin arasında var. Kentleşme, şehirleşme, kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm gibi bunlarla Batman'ın çehresini dönüştürebilmek var. Şehirleşmenin tıkandığı alanları açabilmek var."

"ÖNCELİĞİMİZ GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ KONULARI ÇÖZMEKTİR"

Önceliklerinin seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmek olduğunu belirten Ramanlı "Seçim öncesi kampanyamızda özellikle belli başlı konulara dikkat çekmiştik. Yine önceliğimiz o başlıkları bir biçimde gündeme getirmek ve çözüm yoluna kavuşturmaktır" diye konuştu.

"BATMAN'IN ÇEHRESİNİ DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Batman'ın uyuşturucu ve işsizlik başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı sorunu gibi çözülmesi gereken pek çok sorun ve sıkıntısının bulunduğuna işaret eden Ramanlı “Batman'ın gündeminde birincisi işsizlik var. Bunun çözülebilmesi için özel sektörün buraya teşvik edilmesi, buna dönük adımların atılması var. Organize sanayi bölgelerinin hayata geçirilmesi var. Gençlerimizin fırsat eşitliğinin sağlanması için mücadele etmek var. Uyuşturucuyla mücadele bizim öncelikli gündemlerimizin arasında var. Kentleşme, şehirleşme, kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm gibi bunlarla Batman'ın çehresini dönüştürebilmek var. Şehirleşmenin tıkandığı alanları açabilmek var”

Toplantı gazetecilerin sorularının ardından son buldu.

Toplantıda; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cevher ve Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz da hazır bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Kim Kazanır?
E-GAZETE TÜMÜ
22 ARALIK 2023 CUMA
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Çorum FK3679+41
2Şanlıurfaspor3675+50
3Esenler Erokspor3662+42
4Amed Sportif3660+27
524Erzincanspor3658+16
6Ankaraspor3658+16
7Somaspor3657+19
8Düzcespor3652+9
9Menemenspor3651+13
10Hes İlaç Afyonspor3647+1
11İnegölspor3647-13
12Isparta 32 Spor3646+1
13Arnavutköy Belediye3646-1
14Bursaspor3646-6
15Nazilli Belediyespor36460
16Batman Petrolspor3645-4
17Tarsus İdman Yurdu3621-99
18Bayburt Özel İdare Spor3619-43
19Sivas Belediyespor3615-69