
Millet İttifakı bileşenleri adına konuşan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehdi Oğuz yaptığı açıklamada “Öncelikle ülkemizde ve Batman’da seçimin sağduyulu ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olması demokrasimiz adına sevindiricidir.
Biz Batman’da istediğimiz sonucu alamamakta, halkımızın iradesine son derece saygılıyız. Bu vesileyle de milletvekili seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
Şimdi önümüzde 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2’ci tur cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah bu sefer çok daha çalışarak millet ittifakının adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.
Batman için ilk turda alamadığımız oy oranını, cumhurbaşkanlığı 2’ci tur seçiminde çok daha fazlasını alacağımıza olan inancımız tamdır. Henüz her şey birmiş değil. Moralimizi bozmadan ve inanarak çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.