USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

GAZETEMİZ KUTLANIYOR!

27 Mart 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan Batman GAP Gazetesi, 26. yılını geride bırakarak 27. yılına girdi.

GAZETEMİZ KUTLANIYOR!
28-03-2023 00:34
29-03-2023 14:56
BATMAN
Google News

İLK KUTLAMA VALİ CANALP’TAN

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Gazetemizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Canalp, mesajında “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi.


KIRŞAN’DAN 27. YIL MESAJI

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ve Çiftay A.Ş Danışma Kurulu Üyesi İbrahim Halil Kırşan, Gazetemizin 27. Yılını kutladı.

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ve Çiftay A.Ş Danışma Kurulu Üyesi İbrahim Halil Kırşan “İlkeli, dürüst ve objektif yayıncılık anlayışıyla 26 yıldır ilimizin gündemini sayfalarına taşıyan Batman Gap Gazetesinin 27. Kuruluş Yıldönümünü içten ve samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman halkına daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


REKTÖR DEMİR’DEN YENİ YAYIN YILI MESAJI

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir “Batman halkına ve şehrine doğru, tarafsız ve ilkeli habere ulaşmasında kurulduğunuz günden itibaren göstermiş olduğunuz emek ve gayret için minnettarız.  Batman halkını ilgilendiren olayları ve durumları yakından takip ederek 26 yıl boyunca her haberinizi, yaptığınız ayrıntılı araştırmalar sonucunda okuyuculara sunma gayretinizi mutlulukla karşılamaktayız. Batman halkının birçok konuda bilgilenmesine büyük katkılar sunan ilkeli örnek gazetecilik anlayışınızdan, üniversite olarak bizler de faydalanmaktayız. Tüm Batman halkına ve bizlere sunduğunuz nitelikli habercilikten dolayı gazetenizin tüm yöneticilerini ve çalışanlarını kutlar, Batman halkı ve basını için önemli gördüğümüz Batman GAP Gazetesinin uzun soluklu bir yayın hayatının olmasını temenni ederim” dedi.


ÖZDEMİR’DEN KUTLAMA MESAJI

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Gazetemizin 27. Yayın Yılını Kutladı.

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir “Kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Batman GAP Gazetesi’nin 27. kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik Ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD yönetim kurulumuz ve Üyelerimiz adına Gazetenizin 27. yayın yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. 


İL BAŞKANI GÜR, GAZETEMİZİ KUTLADI

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür “Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 27 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Batman Gap Gazetesinin kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim” dedi.


BÖLGE MÜDÜRÜ DEMİR’DEN 27. YIL MESAJI
TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir “Kuruluş yıldönümünüzü kutlar, Batman Gap Gazetesi'nin başarıyla bugünlere gelmesinde emeği geçenleri tebrik ederim” dedi.


ADAY ADAYI DİŞİKIRIK’TAN KUTLAMA MESAJI

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Cuma Dişikırık “İlkeli, dürüst ve objektif yayıncılık anlayışıyla 26 yıldır ilimizin gündemini sayfalarına taşıyan Batman Gap Gazetesinin 27. Kuruluş Yıldönümünü içten ve samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman halkına daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. 


DOĞUNUN NABZI GAZETESİ & HABER PORTALINDAN KUTLAMA MESAJI

Doğunun Nabzı Gazetesi & Haber Portalı adına Mehmet Salih Seyhan “Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Batman Gap Gazetesinin 27 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 27. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim” dedi. 


GAZETECİ SEZER’DEN KUTLAMA MESAJI

Gazeteci Fazıl Sezer “26 Yıllık başarılı yayın yılını geride bırakarak 27. kuruluş yılına giren, Batman GAP Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar. Başta Gazete sahibi Sayın Mansur OBUT olmak üzere, Batman GAP Gazetesinin her kademesinde çalışan tüm emekçi meslektaşlarımı kutlar. Başarılarının devamını dilerim” dedi. 


AYBARS’TAN TEBRİK MESAJI

Mert Aybars “Batman GAP gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim” dedi.


MEDYA GAZETESİNDEN KUTLAMA MESAJI

27 Mart 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan Batman GAP Gazetesi, 26. yılını geride bırakarak 27. yılına girdi.

Sahipliğini Hamza Obut ve Genel Yayın Yönetmenliğini Mansur Obut’un yaptığı Batman GAP gazetesi yeni yayın dönemine girmenin mutluluğunu yaşıyor. Gazetenin genel yayın yönetmeni Obut, “Çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde kuruluşumuzun 27. yılını kutluyoruz. Bu bölgede ve özellikle Batman gibi kozmopolit bir kentte gazetecilik yapmak, gerçekten çok zor. Gazetenin ayakta durması için maddi ve manevi destek veren tüm esnaflarımıza, iş insanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve bürokratlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


CANPOLAT’TAN GAZETEMİZE KUTLAMA MESAJI

Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Semih Canpolat, Gazetemizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Semih Canpolat “Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim” dedi.


NASIROĞLU’NDAN 27. YIL MESAJI

ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, Gazetemizin 27. Yılını kutladı.

ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu “İlkeli, dürüst ve objektif yayıncılık anlayışıyla 26 yıldır ilimizin gündemini sayfalarına taşıyan Batman Gap Gazetesinin 27. Kuruluş Yıldönümünü içten ve samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman halkına daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Kim Kazanır?
E-GAZETE TÜMÜ
22 ARALIK 2023 CUMA
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Çorum FK3679+41
2Şanlıurfaspor3675+50
3Esenler Erokspor3662+42
4Amed Sportif3660+27
524Erzincanspor3658+16
6Ankaraspor3658+16
7Somaspor3657+19
8Düzcespor3652+9
9Menemenspor3651+13
10Hes İlaç Afyonspor3647+1
11İnegölspor3647-13
12Isparta 32 Spor3646+1
13Arnavutköy Belediye3646-1
14Bursaspor3646-6
15Nazilli Belediyespor36460
16Batman Petrolspor3645-4
17Tarsus İdman Yurdu3621-99
18Bayburt Özel İdare Spor3619-43
19Sivas Belediyespor3615-69