
İl başkanı Duruş, yaptığı açıklamada “14 Mayıs genel seçimlerini tüm adayların ve diğer siyasi partilerinde duyarlılığıyla sağduyulu bir şekilde atlattık.
CHP olarak uzun bir süredir sahada çok çalıştık, partimize ve adayımız Sayın Hüseyin Yaşar’a destek istedik. Evet belki de CHP Batman tarihinin en yüksek oy oranına ulaştık belki ama maalesef bu oran ve aldığımız oy sayısı vekil çıkarmamıza yetmedi.
Demokrasiye inanmış bir parti ve birey olarak sandıktan çıkan her sonuca saygılıyız.
Bu süreçte bize oy veren vermeyen tüm seçmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Elbette bizde parti olarak kendi iç muhasebelerimizi yapacağız.
Ben seçilen tüm adaylara başarılar diliyorum. İnşallah Batmanımıza gerekli hizmeti yapacaklardır. Batman için, halkımızın menfaati için bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzun Batman kamuoyunun bilmesini istiyoruz” dedi.