USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

“PETROLSPOR BATMAN'IN TAKIMIDIR, AKBAŞ'IN TAKIMI DEĞİLDİR!”

Vali Ekrem Canalp'ın kulübe yeteri kadar destek çıkmadığı iddialarına cevap veren Akbaş “Vali bey Batman'a geleli 3-4 ay oldu. Batman'ı tanımaya mı çalışıyor yoksa birileri ona bir şey mi söylüyor? Bilmiyorum. Biz 2 gün önce yönetim olarak valilik özel kalemi aradık ve randevu talep ettik. Biz bu tür girişimleri yapıyoruz. Şuan bekliyoruz” dedi.

“PETROLSPOR BATMAN'IN TAKIMIDIR, AKBAŞ'IN TAKIMI DEĞİLDİR!”
03-10-2022 18:02
03-10-2022 18:57
BATMAN
Google News

Petrolspor başkanı Abdulvahap Akbaş, kulübün son durumu ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

TPAO tesislerinde yapılan toplantıya yerel ve ulusal basın mensupları katılırken, Başkan Vahap Akbaş sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi.

Kulübü ve bizleri yalnızlaştırmak içerisinde olanlar olduğunu belirtirken, kulübün şu anda gizli lider ama maddi konuda küme düştüğünü belirtti.

Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş “Açık söylemek gerekir ki sezona iyi başlayamadık. Bizler yönetim olarak, arkadaşlarımızla beraber sezona erken başlamamız gerektiğinin farkındaydık. Sayın Valimiz Hulusi Şahin gitmeden önce ayın 10'unda sizlerle beraber yapmış olduğumuz toplantıda ben de eskisi gibi yardım edemem demişti. Bu Batman Petrolspor takımı Batman'ın takımıdır, Akbaş'ın takımı değildir. Ben ne zaman bu kulübe bazı arkadaşları getirdiysem herkes bunlara saldırmaya başladı. Onları kaçırtmak, rahatsız etmek gibi bir takım şeylerle bize saldırmaya başladılar” dedi.

“BEN KULÜBÜ SEVE SEVE VERMEYE HAZIRIM”

Ben burada bir emanet aldım. Vallahi şimdi birisi çıkıp kulübü ben üstleniyorum dese, ben kulübü ona seve seve veririm. Benim burada bir hesabım yok ki. Bir Allah’ın kulu çıkıp desin ki Vahap Akbaş bu kulübe şu kadar zarar verdi. Ben bütün vaktimi bu işe ayırdım. Arkadaşlarımla beraber sırf onurumuzla bu kulübü layık olduğu yere getirmek için çalıştık. Ben bu 3 arkadaşı kendi istekleriyle bu yönetime aldıktan sonra bazı görevler verdik. Dedik ki: Sportif Direktör Yunus Kanağı, Futbol Şube Sorumlusu Cahit Tok ve sorumlu As Başkan'da Yunus Özdaş'tır. Yalçın Güneştekin bey'de bizimle beraber. Kulüp aksama yaşamasın diye geç vakitlere kadar çalışıyoruz.

“GİZLİ LİDERİZ AMA PARASAL OLARAK GRUBUMUZDA KÜMEYE DÜŞÜYORUZ”

Akbaş “Nasıl ki dış güçler Türkiye'yi elde etmeye çalışan zihniyetler varsa, Petrolsporu'da çökertmeye çalışan kesimler var. Bunaltsınlar ki Kulüp batsın isteyenler var. Bakın şimdi bir maçımız da eksik ve şuanda gizli lider gibiyiz. 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet almışız. O kaybettiğimiz maçlarda normalde kaybedeceğimiz maçlar değildi ama bu tür durumlarda zaman zaman oluyor. Ama biz bu kadroyu kurarken, bu işin en iyi şekilde olması için çalıştık. Çok düzgün bir teknik heyet, güzel bir hocamız var. Arkadaşlarla beraber onlar da canla başla oraya buraya koşarak uğraşıyorlar. Dün akşam bir canlı yayın programını izledim. Hiç aslı astarı olmayan bazı sözler söylendi. Vahap başkan kulübü bırakmaz, istifa etmez diye konuşuldu. Vahap Akbaş buraya zincirle bağlanmamışki. Bu kulübün her kuruşunun sorumlusu benim. Yönetimin içindeki hiçbir arkadaşın üzerinde bu sorumluluk yoktur. Yani vergisidir, sigortasıdır, bunun her şeyi benden sorulur. Bunları takip etmek benim işimdir. Yalnız kalmadık mı? Kaldık ama biz yine kendi kendimize buraya kadar getirdik. Biz gizli lideriz dedik ama parasal olarak kendi grubumuzda küme düşüyoruz” dedi.

Vali Ekrem Canalp'ın kulübe yeteri kadar destek çıkmadığı iddialarına cevap veren Akbaş: Vali bey Batman'a geleli 3-4 ay oldu. Batman'ı tanımaya mı çalışıyor yoksa birileri ona bir şey mi söylüyor? Bilmiyorum. Biz 2 gün önce yönetim olarak valilik özel kalemi aradık ve randevu talep ettik. Biz bu tür girişimleri yapıyoruz. Şuan bekliyoruz.

“SİYASİ KİMLİĞİMİ KULLANMIYORUM”

Akbaş: Bir tane adam gelsin bana desin ki, sen burada siyasi davranıyorsun. Ben kimsenin siyasi görüşüne bakmam. Evet. Siyasi kimliğim var ama asla siyaseti buraya bulaştırmam.

Akbaş: Bizim bu seneki transfer maliyetimiz 14 milyon civarında. Bunların zaten yarısı maç başıdır. Geri kalanı da 2-3 taksit halinde ödüyoruz. Bir taksitin 3'te 2'sini ödemişiz. Kulübün önemli giderleri var. Localarımızı sattık ve protokol kartlarımızı sattık. Oradan bize 1,5 milyona yakın para gelecek ama tabi giderlerimiz de var. Sanki kulüpte ekonomik olarak her şey bitmiş gibi gösteriliyor ama çok şükür batakda değiliz. Gerek teknik heyetimiz gerekse futbolcularımız her şeyin farkındadır. Gerekli izahat sportif direktörümüz tarafından kendilerine yapılıyor. Türkiye'den hangi futbolcu gelirse gelsin, buraya gelip imza attıktan sonra parasını alabiliyor. Zaten bu parada onların hakkıdır. Biz de şuan arkadaşlarla beraber primlere destek veriyoruz, maç kaybetmeyelim diye.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Kim Kazanır?
E-GAZETE TÜMÜ
22 ARALIK 2023 CUMA
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Çorum FK3679+41
2Şanlıurfaspor3675+50
3Esenler Erokspor3662+42
4Amed Sportif3660+27
524Erzincanspor3658+16
6Ankaraspor3658+16
7Somaspor3657+19
8Düzcespor3652+9
9Menemenspor3651+13
10Hes İlaç Afyonspor3647+1
11İnegölspor3647-13
12Isparta 32 Spor3646+1
13Arnavutköy Belediye3646-1
14Bursaspor3646-6
15Nazilli Belediyespor36460
16Batman Petrolspor3645-4
17Tarsus İdman Yurdu3621-99
18Bayburt Özel İdare Spor3619-43
19Sivas Belediyespor3615-69