USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

MÜCADELECİ VE BAŞARILI OYUNCU HALİT KARTAL'IN SANAT HAYALİ GERÇEK OLDU

KARTAL'IN SANAT HAYALİ GERÇEK OLDU.  Sanata kendini adamış tv sinema sanatcısı Halit Kartal'ın hayali sanatla iç, içe, olmaktı. Hayalleri gerçek oldu. Göstermiş olduğu başarısıyla çok istediği hayalini kurduğu sanat camiasında gündeme geldi.Yıllar sonra sanata olan sevdası gerçek oldu.Kısa sürede kişliği ve mütevaziliği ile  isminden söz ettirtti. Halit Kartalı genelimiz medyadan ve tv ekranlarından tanıyoruz. Halit Kartal kim? birde kendisinden

MÜCADELECİ VE BAŞARILI OYUNCU HALİT KARTAL'IN SANAT HAYALİ GERÇEK OLDU
25-08-2022 20:29
25-08-2022 20:47
İSTANBUL (ASYA)
Google News

MÜCADELECİ VE BAŞARILI OYUNCU HALİT KARTAL'IN SANAT HAYALİ GERÇEK OLDU. 

Sanata kendini adamış tv sinema sanatcısı Halit Kartal'ın hayali sanatla iç, içe, olmaktı.

Hayalleri gerçek oldu. Göstermiş olduğu başarısıyla çok istediği hayalini kurduğu sanat camiasında gündeme geldi.Yıllar sonra sanata olan sevdası gerçek oldu.Kısa sürede kişliği ve mütevaziliği ile  isminden söz ettirtti. Halit Kartalı genelimiz medyadan ve tv ekranlarından tanıyoruz. Halit Kartal kim? birde kendisinden tanıyalım. 

AYŞE KILINÇ : Sn Halit Kartal bey sizi  medyadan tanıdık. Kendinizden bahsedermisiniz... Halit Kartal kim ?

HALİT KARTAL :  Aslen Çankırı Ilgazyım. 

Doğuma büyüme Ankara'da  pursaklar da yaşam hayatına devam etmekteyim.

AYŞE KILINÇ : Oyunculuğa başlama nedeniz sanata olan tutkulu bir istekti. Sinema ve dizi oyuncuğuna nasıl başladınız. 

HaliT KARTAL : Çocukluğumda çok istediğim hayalim  olan Dizi ve sinema oyunculuğu idi.

Tiyatro aşkı ile hayaller kurardım ve bir gün bir arkadaşımın vesilesi ile sanatın içinde ve sanatçıyla iç, içe oldum. Dizi ve sinema oyunculuğuna, 2021 /20 mart'ta ilk adımlarımı attım.

AYŞE KILINÇ : Oyunculuğa 2021'de  ilk adımımı attım dediniz.ilk adımda  Rol aldığınız sinema ve filmden bahseder misin ? 

HALİT  KARTAL : TRT 1 " TEŞKİLAT " dizisinde çeşitli özel tip ve Karekter oyuncu olarak başladım  ve bir cok  teklif üstüne teklif geldi.

"Kendinden kaçak" sinema filminde boyacı mahkum rolünde yer aldım.Ardından ilk tarihi kısa metrajlı Mehmet Akif Ersoyu ve istiklal marşımızın kabulu yıl dönümü için çekilen o günün hikayesi adlı kısa metrajlı sinema filminde "ULUS ESKİ MECLİSTE" mebus olarak rol aldım.

AYŞE KILINÇ : TRT 1'de ilk kamera karşısına geçtiniz. Çocukluk hayaliniz gercek oldu. Duygularını paylaşmak ister misin...? 

HALİT  KARTAL : Gururluydum ve  bir okadar da heyecan vardı. Şunu unutmamak gerekir inandım başardım inanmak başarmanın yarısıdır. Çünkü kendimi asla üstün

görmüyorum görmemde. Çünkü ben nerden geldiğimi biliyorum aslımı ve neslimi inkar edemem nereden nereye geldiğimi asla unutamam ben halkımız için varım halkın sanatcısıyım. 

AYŞE KILINÇ : Sn Halit bey aslımı inkar edemem dediniz. Kendini üstün  göstermek isteyen o kadar cok kişiler varki. Aslını inkar edenler sanatcı olmak uğruna bu konuda Halit Kartal ne söylemek ister. Bu konuda aydınlatıcı açıklama yaparmısın.? 

HALİT KARTAL : Yani kendini üstün görmek egoistliktir  ve kendini beğenmişliktir

bencilliktir onun için bu bazı sanatçılar da var malesef bu da bizim üzgün noktamızdır yani her sanatcının yani çekirdekten gelen bir sanatcının elbetki bir yokluk geçmişi vardır. Örneğin "gece kondu hayatı" vardır. Onun için biz nereden geldiğimizi unutmamalıyız....... 

Sanatı sevin sanata sanat için değer verin 

Sanat "aşk" tır. Seversen kültürü yaşatır ömrüne kimi eğlence, kimi hüzündür. 

Sanat kimi aksiyon kimi romantiktir sanat kısacası "aşk" tır. Sanat sanatı sevene kültürdür. 

Kendime de hep şu sözleri söylerim nereden geldiğini unutma aslını inkar etme 

İnandım başaracağım ve kendi mücadelemle kendi tırnaklarımla kaderimin ve hayallerimin peşinde koşacağım. 

 Saniye var saati kurtarır saat var günü kurtarır gün var haftayı kurtarır hafta var ayı kurtarır ay var yılı kurtarır.

AYŞE KILINÇ : Haklısın size katılıyorum Halit bey kimseye yaslanmadan azmin gücü  başarının sırrı bu olsa gerek. 

HALİT KARTAL : Ayşe hanım aslını saklayan  yalanlarla hiç bir yere gelemez. Sanat çok farklı bir yaşam tarzı. Peygamber efendimiz bile şöyle demiştir “Aslını inkâr eden bizden değildir.” ... 

AYŞE KILINÇ : Çocukluk hayaliniz kısa bir sürede sanata olan sevdanız  başarılı geçti.

Yapmış olduğunuz  başarınızın karşısında emeğini  onure edici hakkını aldınız mutlaka. 

HALİT KARTAL : Tabikide İstanbul'da İmaj Medya Magazin kurucusu " SANATIN ELÇİSİ " Gündüz Şutanrıkulu telefonla arayıp  süpriz yaptı.Çok duygulandım. Kısa süre içinde ilk ödüle laik görüldüm. Düzenlediği ödül gecesinde yılın en iyi ve mücadeleci oyuncusu ödülüne layık gördüler bu ödül benim için  mücadeleci olmak benim için onur  verici. Alnımın akıyla sanat severlerin karşına çıkmak  beni şereflendirdi.  "SANATIN ELÇİSİ" Gündüz Şutanrıkulu'na çok teşekkür ederim. 

AYŞE KILINÇ : Hayırlı uğurlu olsun tebrik eder  başarılarının devamını diliyorum.

HALİT KARTAL : Çok teşekkür ederim 

AYŞE KILINÇ : Halit bey yeni projeleriniz varmı. ? 

HALİT KARTAL : Evet yeni Projelerim var. Çeşiti sinema ve TV programı gibi bir çok projeler ile süpriz olarak yeni sezona bomba gibi geliyorum.Son hızla çalışmalar gece, gündüz durmaksızın devam ediyor.

AYŞE KILINÇ : Înşallah dilerim yeni proje ve çalışmalarınla yapmış olduğunuz  emegin karşısında tekrar en iyi ödülleri alırsınız. 

HALİT KARTAL :Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet yeni süprizler var bende çok merak ediyorum bekleyip görücez.

AYŞE KILINÇ : Halit bey sanatcı olmak isteyen ve başarılı olamayan gençler var bu konuda Halit Kartal ne Söylemek ister. 

HALİT KARTAL : Diyorum ki inanmak başarmanın yarısıdır. İnanarak ben buralara kadar geldim. Ve başarılara inanarak imzalar attım. İnanın her daim kazanan hayallerin peşinden giderek  başarılı olurlar kazanırlar. 

AYŞE KILINÇ : Son olarak Halit Kartal ;Sanat camiasına ve  sanat severlere mesajı var mı ?

HALİT KARTAL :Şehiralanya Gazetesi  İmtiyaz sahibi genel yayın yönetmeni Umut Demir beye. Şehiralanyaya gazetesi magazin müdürü Ayşe Kılınç  hanıma göstermiş oldunuz ilgi ve alakadan dolayı öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim. Tüm sanat sever izleyicileri ve sanatçıya, sanata değer veren gönül dostlarımıza sanat camiasında  usta sanatcılarımıza, üstatlarımıza selam olsun. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim

 AYŞE KILINÇ : Tecihinizle Şehiralanya gazetesine göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve mütavaziliğiniz için bizler teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

MODERATÖR :

MAGAZİN MÜDÜRÜ :

AYŞE KILINÇ :

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Caner Bıçakcı
Caner Bıçakcı 1 yıl önce
Tebrik ederim. Çok başarılı bir oyuncu. Umarımda ekranlarda daha çok görebilirize.
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Kim Kazanır?
E-GAZETE TÜMÜ
22 ARALIK 2023 CUMA
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Çorum FK3679+41
2Şanlıurfaspor3675+50
3Esenler Erokspor3662+42
4Amed Sportif3660+27
524Erzincanspor3658+16
6Ankaraspor3658+16
7Somaspor3657+19
8Düzcespor3652+9
9Menemenspor3651+13
10Hes İlaç Afyonspor3647+1
11İnegölspor3647-13
12Isparta 32 Spor3646+1
13Arnavutköy Belediye3646-1
14Bursaspor3646-6
15Nazilli Belediyespor36460
16Batman Petrolspor3645-4
17Tarsus İdman Yurdu3621-99
18Bayburt Özel İdare Spor3619-43
19Sivas Belediyespor3615-69