VALİ CANALP’TAN YAŞAM HASTANESİNE ZİYARET

Batman Valisi Ekrem Canalp, sabahın erken saatlerinde Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti.

VALİ CANALP’TAN YAŞAM HASTANESİNE ZİYARET
Yayınlama: 06.08.2024
Düzenleme: 06.08.2024 17:47
A+
A-

Hasta odalarını tek tek gezen Batman Valisi Ekrem Canalp, hastalara acil şifalar temennisinde bulunarak, tedavi süreçleri hakkında hekimlerden bilgi aldı.

Daha sonra Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç ve hastane yönetimi ile bir araya gelen Vali Canalp, hastanede yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Hastanenin 112 yatak kapasiteyle, 19 yetişkin ve 18 yeni doğan yoğun bakım üniteli, 5 tam donanımlı ameliyathane ile 25 uzman, 5 pratisyen hekim olmak üzere toplam 360 personel ile ilimizin yanı sıra bölge illeri ve Irak’tan gelen hastalara hizmet verdiklerini belirten Dinç, ayrıca medikal estetik merkezi, gelişmiş laboratuvar olanakları, son teknoloji görüntüleme sistemleri ve yenilikçi tanı ile tedavi yöntemleriyle 16 yıldır hastalara hizmet verdiklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda hastane yönetimine ilimizde yürüttükleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Canalp, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.