VALİ CANALP, BATSO’DAYDI

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir’e Ziyaret Gerçekleştirdi.

VALİ CANALP, BATSO’DAYDI
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir’e ziyarette bulundu.

Vali Canalp’in BATSO ziyaretinde Batman’ın ticaret ve sanayi alanındaki güncel konuları ele alındı. Batman’ın genel sorunları görüşüldü. Sanayileşme için yatırımcı teşviklerinin arttırılması gerektiğini, yeni kurulacak OSB’lerin kentin ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını ve bir takım projelerin hayata geçirilmesi yönünde atılacak adımlar değerlendirildi.

Vali Canalp; BATSO ile işbirliğini artırmaya yönelik kararlılığını vurguladı. Bu önemli buluşmanın, Batman’ın ekonomik ve ticari potansiyelini daha da güçlendirmeye yönelik atılan adımların bir yansıması olduğu ifade etti.

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ise Vali Ekrem Canalp’e, Batman Organize Sanayi yolunun bakım onarım çalışmalarıyla, ölümlü kazaların önlenmesinde, büyük bir adım atılmasından dolayı teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.