VALİ CANALP “BABALARIMIZA HÜRMETTE KUSUR ETMEMELİYİZ”

Batman Valisi Ekrem Canalp, Babalar Günü mesajı yayımladı.

VALİ CANALP “BABALARIMIZA HÜRMETTE KUSUR ETMEMELİYİZ”
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

Toplumun çekirdeği olan aile, toplumsal değerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır diyen Batman Valisi Ekrem Canalp “Bu sosyal yapı içerisinde babalarımız saygının ve güvenin sembolüdür. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç katan babalarımız, ailesinin mutluluğu ve huzuru için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Babalarımız, annelerimiz ile birlikte hayat boyu yanımızdaki en büyük destekçilerimizdir. Bu itibarla, varlıklarıyla bizlere daima güç veren ve gölgelerine sığınabileceğimiz ulu birer çınar olan babalarımıza sadece bu anlamlı günde değil, inancımız ve kültürümüzün bir gereği olarak her zaman hürmette kusur etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta, büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatana feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman bizlere yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.