TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANI’NDAN VALİ CANALP’E ZİYARET

30 Eylül 2024 tarihinde Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve beraberindeki heyet, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANI’NDAN VALİ CANALP’E ZİYARET
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

Batman Valisi Ekrem Canalp, Başkan Huysuz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Batman’da judo sporuna yönelik yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Huysuz’a, Süper Lig’de takımları bulunan ve judo sporuna önemli katkılarda bulunan İl Özel İdaresi Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı ve Genel Sekreter Abdülkadir Özer ile kulüp yönetimi de eşlik etti.

İL ÖZEL İDARESİNE ZİYARET

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve beraberindeki heyet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, judo sporuna olan katkıları ve desteklerinden dolayı Başkan Sezer Huysuz, İl Özel İdaresi Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Genel Sekreter olan Abdulkadir Özer’e plaket takdim etti. Görüşmede, judo sporunun gelişimi, il genelinde yürütülen faaliyetler ve sporun geleceğine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.