TURAN “ÖNLEM ALINMASI İÇİN DAHA KAÇ KİŞİ ÖLMELİ”

Batman Beşiri yolunda her yıl onlarca kaza ve ölümlerin yaşandığını belirten Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, son olarak meydana gelen trafik kazasının bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi.

TURAN “ÖNLEM ALINMASI İÇİN DAHA KAÇ KİŞİ ÖLMELİ”
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

Aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirmesine son derece üzüldüklerini ve yetkililerin acilen kalıcı önlemler almasını isteyen Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan “Gerekli önlemin alınması için daha kaç canımızı sorumsuz yetkililer yüzünden vermemiz gerekiyor. Uzunluğu 5 Km’yi bulmayan bir yolda önlem almak çok mu zor. Ne zaman bu halka karşı asli görevinizi yapacaksınız. Giden her canımızdan sonra olay kısa bir süre sonra unutuluyor.

Artık halk olarak dayanacak gücümüz kalmadı. Her düğün salonunun girişine ışıklandırma şart, yaya geçidi şart neden yapılmıyor neden önlem alınmıyor. Vatandaşlarımızın canı neden bu kadar değersiz, daha kaç canın gitmesi lazım ki yapılsın, Sayın Valimizden, Milletvekillerimizden ve yetkili bütün birimlerin acilen kalıcı olarak harekete geçmesini istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.