TÜM-İŞ İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN BOYKOT ÇAĞRISI

Tüm-İş Konfederasyonu Batman İl Temsilciliği, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla boykot çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada, Filistin halkının yaşadığı zor günlerin tüm dünyanın gözleri önünde olduğu, ancak insanlığın sessiz kaldığı vurgulandı.

TÜM-İŞ İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN BOYKOT ÇAĞRISI
Yayınlama: 10.09.2024
A+
A-

Açıklamada, 1947’den bu yana Filistin’de devam eden zulmün, özellikle son aylarda yoğunlaştığı belirtilerek, “9 Ekim’den bu yana 40 bin 939 Filistinli hayatını kaybetti, 94 bin 616 kişi yaralandı. Her geçen gün bu rakam artıyor. Anne evlatsız, çocuk ise annesiz kaldı” denildi.

BOYKOT ÇAĞRISI

Batman halkına, toplu taşıma duraklarından otobüslerdeki reklam alanlarına kadar her yerde, Filistin’deki duruma dikkat çekecek broşür ve boykot listelerinin yayılması gerektiği vurgulandı. Açıklamada, “Evimize giren ürünlerin finansal kaynağının nereden geldiğini, Filistin’deki zulme nasıl destek sağladığını bilmek zorundayız. Kimse, aldığı ürünün Filistin’de bir kurşun olarak geri dönmesini istemez” ifadelerine yer verildi.

TÜM STK’LARA ÇAĞRI

Tüm-İş Batman İl Temsilciliği, tüm sivil toplum kuruluşlarını, ilgili birimleri, reklam firmalarını ve Batman halkını boykot kampanyasına destek vermeye davet etti. Ayrıca Batman Valisi Ekrem Canalp başta olmak üzere tüm yetkililerden destek talep edilerek, Filistin davasının daha geniş kitlelere duyurulması gerektiği belirtildi. Son olarak, Filistin halkının yanında olmanın hem insani hem de dini bir sorumluluk olduğuna dikkat çekilerek, “Sessiz kalan insanlık ölüyor” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.