TRABZON’U ‘MERT ÇAPAR’ ÇARPTI

Batman Petrolspor ligin 8. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzonspor ile karşılaştı.

TRABZON’U ‘MERT ÇAPAR’ ÇARPTI
Yayınlama: 21.10.2024
Düzenleme: 21.10.2024 12:59
A+
A-

Batman Petrolspor ligde son gece maçına çıktı. Kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Tranzonspor ile karşılaşan Petrolspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Batman Petrolspor, maçın başlama vuruşuyla oyunun kontrolünü ele aldı. İki takımın temkinli oyunu ile ilk yarı 0-0 sona erdi.

MERT ÇAPAR SAHNEDE

Maçın 2. yarısına daha hızlı başlayan taraf Petrolspor oldu. Petrolspor üst üste bulduğu ataklarla 1461 Tranzonspor kalesini ablukaya aldı. Maçın 82. dakikasında Mert Çapar’ın attığı gol ile Petrolspor 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Petrolspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Petrolspor puanını 18’e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu.

PETROLSPOR’A DESTEK VERDİLER

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Batman Petrolspor‘un, 1461 Trabzon FK ile karşılaştığı maçı Batman Şehir Stadyumu’nda izleyerek takıma destek verdi.

Batman Petrolspor, rakibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdü. Maç sonrası Vali Canalp, takımın sporcu ve yöneticilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.