TİRYAKİ’DEN YANGIN TEPKİSİ

DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Rüştü Tiryaki, Diyarbakır’ın Çınar ve Mardin’in Mazıdağ İlçelerinde meydana gelen yangınlarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

TİRYAKİ’DEN YANGIN TEPKİSİ
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-

Tiryaki, Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyeleri ile ilçe belediyelerinin yangına ilk andan itibaren tüm olanaklarıyla müdahale ettiğini belirtti. Belediye eş başkanları ve itfaiye personelinin canla başla çalışarak yangını söndürmeye çalıştıklarını vurgulayan Tiryaki, havadan müdahale olmadığı için yangının söndürülmesinin geciktiğini söyledi.

“BUNU DA TARİHE NOT DÜŞTÜK”

Yangın sırasında vekiller ve grup başkan vekillerinin vali ve tarım bakanı ile görüşmeye çalıştığını ancak yetkililerin telefonlara çıkmadığını ifade eden Tiryaki “Gece gündüz sahalarla uçaklarla helikopterlerle operasyonlar yapanlar, bunu gururla anlatanlar, mesele vatandaşın hayatı, hayvanların canı ve tarımsal ürünler olunca tek bir yangın söndürme uçağı ve helikopteri kaldırmadı. Bunu da tarihe not düştük. Emin olun ne Diyarbakır ne de Mardin halkı bunu asla unutmayacak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.