SİİRTLİLERDEN BELEDİYE ÇAĞRI

Batman Siirtliler Derneği Başkanı Nurettin Demir, Batman Belediyesi’nin taziye evlerine verdiği yemek desteğini kaldırmasına tepki gösterdi.

SİİRTLİLERDEN BELEDİYE ÇAĞRI
Yayınlama: 06.09.2024
A+
A-

Batman Siirtliler Derneği Başkanı Nurettin Demir, kararın halk arasında şaşkınlık ve üzüntü yarattığını belirtti. Başkan Nurettin Demir, taziyelerin Batman’ın en önemli sosyal dayanışma örneklerinden biri olduğunu ifade ederek “Batman Belediyesi uzun süredir taziye evlerine verdiği yemek desteği ile halkın takdirini kazanmıştı.

Ancak belediyenin ani bir kararla bu desteği kaldırması büyük bir şaşkınlık yarattı. Belediye Başkanı Gülistan Sönük’ün, yemek desteğinin kaldırılmasını halkın talebi olarak açıklaması ise kamuoyu tarafından desteklenmeyen bir açıklama oldu.

Batman halkının zor günlerinde yanında olması gereken belediyemizin, verdiği desteği azaltması kabul edilemez. Halkımızın büyük bir kesiminden oy alan belediyenin daha fazla sorumluluk alarak, taziye desteğini artırmasını bekliyoruz. Bu yanlış karardan bir an önce dönülmesini talep ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.