BATMAN SİİRTLİLER DERNEĞİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET

Batman Siirtliler Derneği yönetimi, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti.

BATMAN SİİRTLİLER DERNEĞİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Yayınlama: 21.10.2024
Düzenleme: 21.10.2024 13:23
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda kurulan Batman Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, faaliyetlerini Batman Valisi Ekrem Canalp’a aktarmak üzere valilik makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dernek başkanı Nurettin Demir, Siirtli vatandaşların Batman’da kültürel yapılarının korunması ve tanıtılması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti. Bu çerçevede yapılacak çalışmalar hakkında Vali Canalp’a bilgi veren Demir, dernek olarak Siirt kültürünün yaşatılmasına verdikleri önemi vurguladı.

Ziyaretin sonunda dernek yetkilileri, Siirt bölgesine ait tiftikten işlenmiş bir Türk bayrağını Vali Ekrem Canalp’a takdim etti. Bu anlamlı hediye, hem Batman hem de Siirt’in kültürel bağlarını pekiştiren bir simge olarak takdir topladı. Vali Canalp, dernek yönetimine başarılar dileyerek, Batman’daki tüm hemşehri derneklerinin şehre kattığı değere dikkat çekti.

Batman Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilerleyen günlerde de Siirtlilerin kültürel mirasını koruma ve dayanışma projeleriyle adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.