ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA AĞIRLANDI

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. Yıl Dönümünde Valilik tarafında şehitler onuruna verilen iftar programında şehit yakınlarını ve gazileri ağırladı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA AĞIRLANDI
Yayınlama: 19.03.2025
A+
A-

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Vali Canalp, iftar programına katılan şehit yakınlarıyla ve gazilerle bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

İftar programına; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar ve Muhammed Taha Canpolat, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Sason Kaymakamı Furkan Başar, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Cafer Öz, protokol üyelerinin eşleri, kamu kurum yöneticileri, AK Parti İl Başkanı, MHP İl Başkanı, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

Programın sonunda şehit yakınları ve gazilerin Ramazan ayını tebrik eden Vali Canalp, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.