SASON İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kutbettin Çelik görevine başladı.

SASON İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-

Eski İlçe mili eğitim müdürü Veysi Bozkurt’un yerine Sason’da yıllarca öğretmenlik ve idarecilik yapan Kutbettin Çelik getirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt’un rahatsızlığından dolayı boşalan yerine getirilen Kutbettin Çelik 15.09.2015 tarihinde Sason Yatılı Bölge Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı. Çelik, evli 2 çocuk babasıdır. Atatürk Ortaokulunda görev yaptı. 2020 yılında Sason İmam Hatip Ortaokulunda idareci olarak görev yaptı.  2023 yılında Batman Üniversitesi Tarih bölümünden yüksek lisans yaptı.

“ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ”

Çelik yaptığı açıklamada tek hedefimiz eğitimin çıtasını yükseltmektir diyen Çelik “Ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza, değişim ve dönüşümlerin hızlı yaşandığı bu dönemde düşünen, anlayan ve yorumlayan, ürettiklerini insanlık için kullanan, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmeyi yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte başaracağız, büyük bir aile olacağız. Ekip ruhuyla çalışan eğitim ordusuna inanmanızı, geleceğimizi sağlam bir irade ile ahlaki ve bilimsel düzeyde zirveye taşıyabilmek adına göstereceğimiz gayrete destek vereceğinizi biliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.