SAADET’TEN SUÇ DUYURUSU

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, daha önce İsrailli yöneticiler hakkında yaptığı suç duyurusunun işleme almayan kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

SAADET’TEN SUÇ DUYURUSU
Yayınlama: 07.08.2024
A+
A-

Batman Adliyesine giderek kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunan Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat “Siyonist güçler tarafından Özellikle sivil halk hedef alınarak, yaşlı genç, kadın erkek, çoluk çocuk demeden alçakça büyük bir soykırıma devam etmiştir. Hastaneler, okullar, çadır kampları, sivil yerleşim bölgeleri, aş evleri, Ambulanslar, gıda konvoyları sistemli olarak bombalanmış, çok açık bir şekilde savaş hukuku hiçe sayılmıştır. Gazze’ye yönelik bu kuşatma ve ambargo insanlık dışı boyutlara ulaşırken, başta ABD olmak üzere. İngiltere, Fransa ve Almanya gibi batılı ülkeler bu açık ihlaller karşısında sus pus olmuşlardır.

7 Ekimden bu güne kadar İsrail’in yapmış olduğu bu vahşi katliamın durdurulması ve savaş suçu işleyen İsrailli yöneticiler hakkında Türkiye genelinde Saadet Partimizin İl Başkanları nezdinde suç duyurusunda bulunmuştuk. Maalesef geçen bunca süreç içerisinde yaptığımız suç duyurusu ile ilgili hiç bir işlemin yapılmadığı müşahede edilmiştir. Bahsi geçen suç duyurusu ile ilgili gerekli işlemleri yerine getirmeyen ve bununla ilgili makul sınırları aşan, bilinçli olarak şikayetlerimizi ciddiye almayan, sürüncemede bırakan bütün kamu görevlileri hakkında görevi ihmal suçundan soruşturma açılmasına ve en şiddetli şekilde cezalandırılması için Batman Cumhuriyet savcılığına 07.08.2024 tarihinde Saadet Partisi İl Başkanlığımız tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.