Batman Üniversitesi’nde uzun yıllar görev yaparak kurumun gelişimine katkı sağlayan emekli personel için Batı Raman Kampüsü Rektörlük Binası VIP odada anlamlı bir program düzenlendi.
Tertip edilen öğle yemeğinde personeller ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İdris Demir, hizmet sürelerini layıkıyla yerine getiren emekli personeller; Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Akıllı, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şefika Nüvid Alemdaroğlu, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kemal Eviz, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Sekreteri Eşref Bakış ve İdari Mali İşler Personeli Aydın Akkurt’a plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.
Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversitenin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlara minnet duyduklarını belirterek “Sizler, bu kurumun hafızasını oluşturan, çok kıymetli emekçilersiniz. Emeklerinizin her biri Batman Üniversitesi için çok değerli bir hatıra. Emeklilik hayatınızın uzun ömürlü ve mutlu geçmesini dilerim” dedi.
Program hatıra fotoğrafı ve öğle yemeğinin ardından sona erdi.