REAL KONAK HOTEL; YENİLENEBİLİR ENERJİSİNİ ÜRETMEYE BAŞLADI

Batman’ın 4 yıldızlı otellerinden Real Konak Hotel, enerji tüketiminden tasarruf edilmesi amacıyla kullandığı enerji ihtiyacını (GES) Güneş panellerinden karşılıyor.

REAL KONAK HOTEL; YENİLENEBİLİR ENERJİSİNİ ÜRETMEYE BAŞLADI
Yayınlama: 31.07.2024
A+
A-

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı açıklamasında “Yeşil enerji kaynakları giderek yaygınlaşıyor. Sürdürülebilir ve yenilenebilir, enerji kaynaklarınınım kullanımını çok değerli buluyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak ve tüketim kaynaklarında oluşabilecek olumsuz durumu en aza indirgemeyi amaçlıyoruz. Real Konak Hotel olarak bir yandan çalışmalarımıza devam ederken, diğer yandan da çevreye daha duyarlı bir tesis olmak ve karbon ayak izimizi azaltmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Daha yaşanabilir temiz bir dünya ve çevre için sürdürülebilirlik alanında yürüttüğümüz çalışmaları önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Projenin gelecek için ayrı bir önem taşıdığını aktaran Sarı ayrıca Elektrik ve sıcak su ihtiyacımızı çatı (GES) Güneş panellerinden elde ediyoruz ve GES Projesini bütün kurumsal firmalara da önerdiklerini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.