RAMANLI, DUR DURAK BİLMİYOR

Program ve ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk köylerini ziyaret etti ve parti binasında halkla buluşup sorunlarını dinledi.

RAMANLI, DUR DURAK BİLMİYOR
Yayınlama: 01.08.2024
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çalışma ziyaretleri ve programlarına il binasında halkla buluşma ve Kozluk ilçesi köylerine ziyarette bulundu.

KOZLUK KÖYLERİNİ ZİYARET

Program ve ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden Milletvekili Ramanlı, Kozluk’un köylerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını tespit etti. Ramanlı açıklamasında “Dün gün boyu Kozluk ilçemizin güzel köylerindeydik. İlçelerimizin kalkınması özellikle de ilçe köylerimize hizmetin eksiksiz sağlanması adına girişimlerimizi arttıracağız” dedi.

HALKLA BULUŞTU

İl binasında zaman zaman halkla bir araya gelen Ramanlı, halk buluşmalarına gruplar halinde devam ederek, halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi ve çözüm için çalışacağını söyledi.

Açıklamasında Ramanlı “Parti binamızda sevgili halkımız ile bir araya geldik. Dertlerini dinledik. Seçimden önce kapımız her zaman açık demiştik. Kim kapımızı çalarsa öyle ya da böyle kendisine yardımcı olmaya çalışacağımızı söylemiştik. İlk günden beri sözümüzde durmaya devam ediyoruz. Bizimle derdini paylaşan tüm halkımızın derdine ortağız” ifadelerini kullandı.

RAMANLI’DAN ASRİAD’A ZİYARET

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Batman İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Batman İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Yeni İl Başkanı Osman Arslan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ramanlı’nın ziyaretinde iş adamlarının sorunları, işsizlik, yatırım, ekonomi ve istihdam sorunları gibi önemli konular ele aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.