PROJEDE 16. HAFTA ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Batman İl Müdürlüğü iş birliğiyle Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla yürütülen ‘Biz Geleceğiz: Gelecek de Bizim’ projesinde 16. haftaya girildi. 23-29 Eylül 2024 tarihlerini kapsayan haftada dört farklı etkinlik düzenlendi.

PROJEDE 16. HAFTA ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

Sanat ve eğlence dolu etkinliklerde, Öğr. Gör. Gamze Acıbal, Öğr. Gör. Suna Deniz, Öğr. Gör. Remziye Erdem ve Dr. Öğr. Üyesi Erdal Çetin tarafından ‘Sanat Atölyesi ve Oyun Etkinliği’ ile ‘Animasyon ve Palyaço Etkinliği’ gerçekleştirildi. Ayrıca, Dr. Öğr. Üyesi Kadri Kurt ve Dr. Öğr. Üyesi Reşit Uğran lise düzeyindeki gençlerle ‘Fotoğraf ile Görsel Hikâye’ adlı iki etkinlik düzenledi.

Akademisyenler, fotoğrafçılığın başlangıcı ve tarihi gelişimi hakkında bilgiler vererek, gençlerin yaratıcı düşünme, eleştirel bakış açısı geliştirme ve soyut temaları somut görüntülerle anlatma becerilerini güçlendirmeyi hedefledi. Proje, çocukların bilişsel, sosyal ve psikomotor gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.