PROJE OFİSİNE ZİYARET

Batman Valisi Ekrem Canalp, Valilik koordinasyonunda kamu kurumları, yerel yönetimler, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarına; proje yazmak, yürütmek ve koordinasyon sağlamak amacıyla açılan ‘Proje Ofisi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

PROJE OFİSİNE ZİYARET
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Batman Valisi Ekrem Canalp, bundan 11 ay önce proje ofisinin açılışını yaptıklarını belirterek “Şu anda 27’si uluslararası, 107’si de ulusal olmak üzere toplam 134 projeyi hayata geçirdik. Birçok kuruluştan projelerimize onay geldi. En güzel tarafı bu. Buradaki proje ofisimiz sadece projelerin yapısal yönüyle değil, Batman’daki pek çok kuruluşa da rehberlik eden ve aynı zamanda eğitim hizmeti desteği de veren bir koordinasyon merkezi haline dönüşmüş durumda. İlerleyen süreçler içerisinde gerek tarımda, gerek sanayide ve gerekse hizmetler sektöründe ihtiyaç duyulan her alanda proje ofisimiz geleceğe yönelik her türlü yatırımdan Batman’ın önünü açmaya, Batman’a vizyon katmaya devam edecek. Yapacağımız tüm projeler Batmanımız ve Batman’ın evlatları içindir” diye konuştu.
Ziyaret sırasında Vali Canalp’a Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.