PETROLSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU MEDİCAL POİNT OLDU

Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından MedicalPoint Hastanesi, Batman Petrolspor Futbol Kulübü ile bu sezon da sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

PETROLSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU MEDİCAL POİNT OLDU
Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

İmzalanan protokole göre, Medical Point Hastanesi, kulübün futbolcularına düzenli sağlık taramaları, spor yaralanmaları tedavisi ve rehabilitasyonu gibi hizmetler sunacak. Ayrıca, kulübün yönetimi ve birinci derece akrabaları da hastanenin geniş kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

İmza töreninde konuşan Batman Petrolspor Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Hakan Toy “Medical Point Hastaneler Grubu ile üst üste iki sezon sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu anlaşma, kulübümüzün sağlık alanındaki taahhütlerini daha da güçlendiriyor ve futbolcularımızın, personelimizin ve taraftarlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamada bize önemli bir destek sağlıyor. Medical Point’in uzmanlığının, Batman Petrolspor’un başarısına katkı sağlayacağından eminim. Kendilerine bu değerli iş birliği için tekrar teşekkür ederim” dedi.

Batman Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş ise konuyla ilgili olarak “Batman Petrolspor ile ikinci kez sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimizin önemli bir değerine sahip çıkmak ve destek olmak, bizim için büyük bir onurdur. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, sağlık sektöründeki uzmanlığımızı Batman Petrolspor’un olabilecek tüm sağlık ihtiyaçlarında kullanmaya ve takımın başarılarına katkı sağlamaya kararlıyız. Batman Petrolspor’a ve taraftarlarına 2. ligde üstün başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.