Batman Petrolspor Kulübü, kendi sahasında oynanan Sarıyer karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin sert açıklama yaptı.
Batman Petrolspor Kulüp yönetimi, Sarıyerli futbolcu Serdar Cansu’nun sahada görev yapan spor şube polislerine yönelik hakaret, saldırı ve tehdit içeren davranışlarını kesinlikle kabul etmediklerini belirtti.
STATTAKİ KOLTUKLARI KIRMIŞLAR
Açıklamada, sadece saha içindeki olaylarla sınırlı kalınmadığı, Sarıyer taraftarlarının stattaki 180 koltuğu kırarak saha içine, güvenlik görevlilerine ve taraftarlara fırlattığı ifade edildi.
YETKİLİLER GÖREVE
Batman Petrolspor, bu olayların sadece kulübe değil, futbolun ruhuna ve sportmenliğe de zarar verdiğini vurguladı. Kulüp, yaşanan bu çirkin saldırıyı en sert şekilde kınadıklarını belirterek sorumlularının cezalandırılması için yetkilileri göreve davet etti.