PETROL’DE TEK HEDEF 3 PUAN

İlimizi 2. Lig Beyaz grupta temsil eden Batman Petrolspor, Pazar günü evinde ağırlayacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına tamamladı.

PETROL’DE TEK HEDEF 3 PUAN
Yayınlama: 17.10.2024
Düzenleme: 17.10.2024 13:41
A+
A-

Pazar günü deplasmanda Karaköprü Belediyespor’u 5-0 mağlup eden temsilcimiz ligin 8. Haftasında evinde 1461 Trabzonspor’u konuk edecek.

Ligde oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik ile 7 puan topladı. 1461 Trabzon hazırlıklarına tamamlayan temsilcimizin tek hedefi 3 puan.

Temsilcimiz, son iki haftada elde ettiği etkileyici sonuçlarla dikkatleri üzerine çekerken, ligin 8. haftasında 1461 Trabzon FK müsabakası hazırlıklarına ise yüksek moral eşliğinde tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Fidan yönetiminde maçın hazırlıklarına start veren Petrolspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Oyuncuların son haftalarda kazandıkları başarı, antrenmanlara da olumlu yansıdı. Teknik Direktör Şenol Fidan, elde edilen sonuçların rehavete yol açmaması gerektiğini vurgulayarak, oyuncuları bu yönde 1461 Trabzon FK müsabakasına hazırlıyor. Fidan “Her maç yeni bir mücadele. Aldığımız galibiyetler çok önemli, ancak bu başarıyı devam ettirmek için her zaman daha fazla çalışmalıyız. 1461 Trabzon FK, güçlü bir rakip. Onlara karşı dikkatli olmalıyız” dedi.

TARAFTARA DAVET!

20 Ekim Pazar günü oynanacak önemli maç öncesi Batman halkı karşılaşması davet edildi. Şehrin tamamını, taraftarlardan basına, iş insanlarından yönetim kadrosuna kadar herkesin takıma destek olması gerektiğini vurgulandı. Kadın, erkek, yaşlı ve çocuk tüm Batmanlıları, futbolcularla birlikte sahada kenetlenmeye davet edildi.

Batman Petrolspor-1461 Trabzon FK karşılaşması Pazar günü 19.00’da oynanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.