MERT ATTI PETROL KAZANDI

TFF 2.Lig beyaz grupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Sincan Belediyesi Ankaraspor’u Mert Çapar’ın 11.dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

MERT ATTI PETROL KAZANDI
Yayınlama: 01.09.2024
Düzenleme: 02.09.2024 11:58
A+
A-

Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde sahaya çıkan Petrolspor’da hedef 3 puandı. Maçın başlama vuruşuyla birlikte ataklarına başlayan Petrolspor, 11. dakikada Mert Çapar’ın attığı gol ile 1–0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, soyunma odasına 1–0 önde geçti.

GALİBİYETLE BAŞLADIK

İkinci yarıya temkinli başlayan Petrolspor, maçın hâkimiydi. Taraftarın desteğini de arkasına alan Petrolspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak lige galibiyetle başladı. Öte yandan kırmızı -beyazlı ekibimizde Mustafa Çeçenoğlu 90+4’te kırmızı kart gördü. Petrolspor, önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Kastamonuspor’a konuk olacak.

“KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Batman Petrolspor, 2024-2025 sezonu TFF 2. Lig Beyaz gruptaki ilk maçına 3 puanla başladı.

Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Yeni Şehir stadında Batman Petrolspor ile Ankaraspor arasında oynanan maçı izledi.

Batman Petrolspor’un 1-0 kazandığı maç sonrası açıklamada bulunan Nasıroğlu “Batman Petrolspor’un ilk maçını izledik. Takımımız gayet iyi. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz iyi. Muhteşem de bir taraftar gurubumuz var. Böyle güzel bir taraftar grubu ile takımımızı destekledik. Bu ligde iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Buna taraftar da inanmış. Mücadele edeceğiz, zafer inananlarındır. Biz de inanıyoruz ve kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.