“OSB KAVŞAĞI GÜVENLİ HALE GETİRİLECEK”

Karayolları Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“OSB KAVŞAĞI GÜVENLİ HALE GETİRİLECEK”
Yayınlama: 31.07.2024
A+
A-

Batman-Siirt yolu Çöplük Kavşağından, OSB kavşağı arasındaki 6,6 Km’lik yolda trafik risklerinin azaltılması ve trafik güvenliğinin artırılarak kazaların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

“OTOKORKULUK YAPILACAK”

Toplantıda; Vali Ekrem Canalp tarafından, Çöplük kavşağından OSB kavşağına kadar olan kısma otokorkuluk yapılması, güzergâh boyunca yolu ikiye ayıran kısımda belirgin boya çalışması yapılması, yol boyunca uyarıcı levhalar yerleştirilmesi, güzergahtaki hız limitinin otomobillere maksimum 82 km, diğer araçlara da 70 Km. şeklinde sınırlandırılması, radar kontrollerinin artırılması, yoldaki inşaat çalışmalarına erken başlanılarak yolun en kısa zamanda güvenli hale getirilmesi ile Demokrasi ve TPAO Bulvarlarının da daha güvenli hale getirilmesi konularında ilgili kurumların ivedilikle çalışmalara başlaması talimatı verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.