“ÖLÜM YOLU BİR AN ÖNCE TAMAMLANSIN”

Çok sayıda ölümlü kazanın meydana geldiği yolda başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde gören Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, adı ölüm yoluna çıkan yolun bir an önce tamamlanmasını istedi.

“ÖLÜM YOLU BİR AN ÖNCE TAMAMLANSIN”
Yayınlama: 04.08.2024
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi beraberinde bir heyetle Batman Organize Sanayi Bölgesine giden yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çiftçi, ölümlü kazaların çok sık yaşanmasından sonra ölüm yolu olarak tabir edilmeye başlanan Batman Organize Sanayi Bölgesine giden yolda bir daha ölümlerin yaşanmaması için başlatılan çalışmanın en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda Hasankeyf yolu ve Batman’dan Diyarbakır’a giden çıkış güzergâhının da kısa sürede bitirilmesi gerektiğini belirten Başkan Çiftçi “Batman Beşiri ve OSB yolunda yaşanan son kazlardan sonra Batman’da bulunan tüm odalar ve STK’lar olarak bu yola acil çözüm bulunması için harekete geçtik. Yaptığımız girişimlerden sonra OSB yolunda orta refüj de yol ayırma çalışmalarının başladığını gördük. Buraya çalışmaları yerinde görmek için geldik. Bizlerinde isteği ve temennisi başlanılan çalışmaların bir an önce bitirilmesidir. Yol üzerinde ışıklandırma, aydınlatma ve yan yollar yapılması çok iyi ve faydalı olacaktır.

Temennimiz ise kısa sürede bitirilmesi ve bu yolun bir daha ölümlü yol olarak anılmamasıdır. Bizler de buradaki çalışmaların takipçisi olacağız. Aynı zamanda Hasankeyf yolu ve Batman’da Diyarbakır’a giden çıkış güzergâhının da kısa sürede bitirilmesini istiyoruz. Son kazalardan sonra düğün salonlarının durumu da önemlidir. Bizler düğün salonlarını kurbanda etmeyelim. Düğün salonları ruhsat ve otopark gibi eksikliklerini bir an önce tamamlamaları gerekiyor. Bunun için de resmi kurumlarımızda ruhsat işlerinde ne gerekiyorsa iş yeri sahiplerine yardımcı olmalıdırlar. Düğün salonu sahipleri ve düğünleri olacak olanlar mağduriyet yaşamamalıdır. Ölümlerin ve kazaların bir daha olmaması için herkes üstüne düşeni yapmalıdır çünkü bu konu hepimiz için önemli bir durumdur” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.