OLİMPİK HAVUZUNDA 14 YILDIR GELENEK BOZULMADI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs Mahallesinde bulunan ve 15 yıldan fazla hizmet veren Olimpik Yüzme Havuzu; yapılan su analizleri sonucunda yine en temiz ve en hijyenik havuz olmayı başardı.

OLİMPİK HAVUZUNDA 14 YILDIR GELENEK BOZULMADI
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

Batman genelinde bütün özel havuzlarda İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı halk sağlığı ekiplerinin yaptığı su analizleri sonucunda, Batman Olimpik Yüzme Havuzu 14. Yılında da en temiz havuz olarak güvenirliğini tazeledi.

2 BİN KİŞİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında GSB Yaz okullarına bu yıl 2 bin kişiye yakın başvuru yapıldı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Hıdır İçge, havuzun bütün su kontrollerinin, temizliğinin ve gerekli bakımlarının uzman personeller tarafından yapıldığını söyledi.

Tesis Amiri İçge “19 Mayıs Mahallesinde bulunan Olimpik Yüzme havuzumuz 14 yıldır birinciliği kimseye kaptırmıyor. Bu temiz havuzumuzda 2024 GSB yaz kurslarımıza yaklaşık 2 bin kursiyer yüzme eğitimi görüyor. İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk, sürekli havuzlarımızı kontrol ediyor ve gerekli bütün destekleri veriyor. Amacımız Batmanlı çocuklarımızın güvenli bir şekilde yüzmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.