OKULLARDA BAKIM VE ONARIM DEVAM EDİYOR

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, il genelinde bakım ve onarımı devam eden okul ve binaları ziyaret etti.

OKULLARDA BAKIM VE ONARIM DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 22.08.2024
A+
A-

Ziyaretlerine ilk olarak Zübeyde Hanım İlkokulu’ndan başlayan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul bahçesinde bulunan çok amaçlı salonun modern bir konferans salonuna dönüştürülmesi çalışmalarını denetledi. Bu yeni salonun; öğrenci ve öğretmenlere yönelik çeşitli etkinlikler için kullanılabileceğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, eğitime katkı sağlayacak bu tür alanların önemine vurgu yaptı.

Ardından Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçen İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, okulda sürdürülen çevre düzenlemesi ve diğer hazırlıklarla ilgili bilgi aldı. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilerin daha güvenli ve estetik bir çevrede eğitim alabilmeleri için yapılan çalışmaları yakından takip etti. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, bu tür düzenlemelerin öğrencilerin motivasyonunu artıracağını ve eğitim kalitesine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.

Son olarak genel bakım ve onarıma alınan Zübeyde Hanım İlkokulu’nu ziyaret eden Müdür Kurtaran, okulda devam eden çalışmalarla ilgili yönetici ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; çalışmaların zamanında tamamlanarak, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz bir başlangıç yapmaları gerektiğini belirtti.

Ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a Şube Müdürleri Ömer Toprak ve Emrullah Aslan da eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.