NAİF GÜMÜŞ’E ZİYARETÇİ AKINI

Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevini devralan Naif Gümüş, kurumdaki hizmetleri için Ökten’e teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

NAİF GÜMÜŞ’E ZİYARETÇİ AKINI
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Batman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Naif Gümüş “Bizleri bu göreve layık gören Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Kurum Başkanı Dr. Raci Kaya’ya teşekkür ediyorum. Ülkedeki her vatandaşa hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu gibi güzide bir kurumda önemli bisr sorumluluğu yüklenmenin onuru ve heyecanını yaşıyorum.

Kurumda görev yapan her bir çalışma arkadaşımızla birlikte insan merkezli, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, takım çalışmasını ön planda tutan, hukuka bağlı, özverili çalışma anlayışı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü bir şekilde davranarak elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağınız. Birlikte uyum ve ahenk içerisinde, zaman mekan ve mesai mefhumu gözetmeksizin tüm birimlerimiz ile birlikte görevimizi ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır. Sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır. Batmanlı hemşerilerimize, paydaşlarımıza daha hızlı, daha âdil ve daha şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.