KOZLUK’UN YENİ NEFES ALANI: ALIÇLI MESİRE ALANI

Batman Valisi Ekrem Canalp’in destekleri, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda yapımı tamamlanan Alıçlı Mesire Alanı, Kozluklu vatandaşların yeni nefes alanlarından biri oldu.

KOZLUK’UN YENİ NEFES ALANI: ALIÇLI MESİRE ALANI
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Konu ile ilgili açıklama yapan Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör “Mesire alanımız hemşerilerimizin piknik ve yürüyüş yaptığı, çocukların parklarında rahatça eğlenebildiği bir alan olmasının yanı sıra konser ve açık hava sinema etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. 60 dönümlük bir alanı ilçemize kazandırarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk, 1600’e yakın ağaç dikerek alanımızı yeşillendirdik. İçerisinde oturma alanları, yürüyüş yolları, kent mobilyaları, mescidi, otoparkı bulunan mesire alanımızın yapımında emeği geçen Batman Valimiz Sayın Ekrem Canalp’e şükranlarımızı sunuyor, destek veren İl Özel İdaremize ve daire amirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YAZ SİNEMASI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan ‘Açık Hava Sinema Günleri’ vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Bu hafta Alıçlı Köyünde Mesire alanında Açık havada film izlemek için vatandaşlarımız ve çocuklarımızla beraber yerini alan Kaymakam Ekrem Güngör “Her yaştan vatandaşımıza yaz gecelerinde aileleri ile beraber keyifli vakit geçirme imkanı sunmaya çalıştık.  Bu hafta Alıçlı köyünde mesire alanındaydık. Sinema etkinliğimiz herkes tarafından özellikle çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü, onları mutlu ve eğlenirken görmek bizleri de mutlu etti. Bizler de onlarla beraber bu aktiviteye katılmaktan çok büyük keyif aldık. Yaz ayı boyunca sürdüreceğimiz Açık Havada Sinema etkinliğimize bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.