KOZLUK’TA MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında merkez mahalle muhtarları ile toplantı yapıldı.

KOZLUK’TA MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
Yayınlama: 03.08.2024
A+
A-

Toplantıda; Doğalgaz, Telekom, elektrik, yol, su ve kanalizasyon işleri, mahallelerimizin alt ve üst yapı sorunları görüşüldü.

Eğitim, sağlık, spor, güvenlik ve asayiş konularının da görüşüldüğü toplantıda konuşan Kaymakam Ekrem Güngör “Bağımlılıkla mücadele,  boğulma olayları , anız yakma , düğünlerde silah kullanma , güvenli okul,  vatandaşların genel sorunları , mahallelerimizde birlik ve beraberliğin sağlanması gibi bir çok alanda muhtarlarımıza çok önemli görevler düştüğünü ve muhtarların devletimizin gözü-kulağı olduklarını belirterek muhtarlarımızın bu çalışmalarda ilgi kurumlarımızla işbirliği ve koordinasyon halinde olmaları gerektiğini ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için içme suyu ve kanalizasyon projeleri, elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyon projelerinin ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğini” ifade etti.

Toplantı sonunda merkez mahalle muhtarlarımızın görüş, öneri, şikayet ve talepleri görüşülerek çözümlerine ilişkin ilgili kurum amirleriyle istişarede bulunuldu.

Hükümet Konağı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kozluk Belediye Başkan V. Erdal Gündoğdu, Aksa İl Müdürü Yusuf Demirtaş, DSİ Şube Müdürü Eşref İnal, Karayolları 97. Şube Şefliği Bakım ve Trafik Teknik Sorumlusu Hüsnü Neslioğlu, Türk Telekom Müdürlüğü Yatırım Uzmanı Hasan İlhan, kurum amirleri, Kozluk Belediyesi birim amirleri ve merkez mahalle muhtarları katılım sağladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.