KAYNAK “FUTBOLCU YETİŞTİRMEK İSTİYORSAK, PİLOT TAKIM KURMAK ŞART”

Uzun Yıllar Batman Petrolspor ve futbol camiasında görev alan ve birçok başarıya imza atmış olan Deneyimli Teknik Direktör Burhan Kaynak, gazetemize önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KAYNAK “FUTBOLCU YETİŞTİRMEK İSTİYORSAK, PİLOT TAKIM KURMAK ŞART”
Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-

Son yıllarda Batman patentli futbolcu yetişmemesinin nedenlerini açıklayan Deneyimli Teknik Direktör Burhan Kaynak “ Batmanda cevheri yüksek ve yetenekli futbolcularımız var. Önemli olan bu futbolcuları bulup, çalıştırmak ve iyi bir ekiple futbolcu olmalarını sağlamaktır. Bunun için de şuna inanıyorum; Petrolsporun pilot takımını oluşturmak kaçınılmaz bir gerçektir. Eğer böyle takım oluşturmamız halinde iddia ediyorum her sezon en az 4-5 futbolcumuz vitrine çıkacak ve rahatlıkla 2’ci ligde oynayabilecek kapasiteye ulaşacaklardır” dedi.

Fernas ailesinin Batman futboluna verdiği desteği son derece anlamlı ve önemli bulan Deneyimli Teknik Direktör Burhan Kaynak “Nasıroğlu ailesi bu zor süreçte sorumluluk alarak Petrolsporumuza sahip çıktılar. Batman olarak hepimizin bu takıma ve bu aileye sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Benim futbol bilgim ve tecrübemden hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden faydalanmalarını da isterim.

Bahsettiğim pilot takımın kurulması için görev almaya hazırım. Bu konuda gerek Petrolspor yönetimiyle ve gerekse teknik heyetle projemi paylaşmaya hazırım. Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu’nun dediği gibi ‘zafer inananlarındır’ söyleminden yola çıkarak bende bu projeme destek verilmesi halinde zafere ulaşacağımıza yüzde yüz inanıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.