KAYMAKAM METE’DEN JANDARMAYA ZİYARET

Sason Kaymakamı Murat Mete, Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Sason ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti.

KAYMAKAM METE’DEN JANDARMAYA ZİYARET
Yayınlama: 13.06.2024
Düzenleme: 14.06.2024 15:38
A+
A-

Sason Kaymakamı Murat Mete, Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Sason İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Sason Kaymakamı Murat Mete ziyaretinde Jandarma personelleri ile selamlaşarak, tayin olacak personellere ilçemizde göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ötürü başarı belgesi ve plaket takdim etti.

Kaymakam Mete, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada “Aziz milletimizin manevi desteği ve kanunlardan aldığı güçle görevini ifa eden, her daim milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan, vatanın en ücra noktasında dahi her şartta Devletin vatandaşla kurduğu bağı sağlayarak Devlet ile halk arasında bir köprü görevi gören, birikimi, tecrübesi ve zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan vefakâr personeli ile her zaman milletinin hizmetinde olan Devletimizin en köklü kurumlarından Jandarma Teşkilatının 185. yıl dönümünü kutlamanın milletçe onur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Üstün hizmet gayesiyle ilçede faaliyet gösteren Jandarma teşkilatımız da ilçemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden yaptığı çalışmalarla halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır” diyerek ülkemizin birlik ve bütünlüğünün korunmasında emeği geçen tüm Jandarma teşkilatı personellerini tebrik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.