KAMU SPOR OYUNLARI VOLEYBOLDA MİLLİ EĞİTİM ŞAMPİYON

Kamu Spor Oyunlarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kadın ve Erkek Voleybol takımları İl Şampiyonu oldular.

KAMU SPOR OYUNLARI VOLEYBOLDA MİLLİ EĞİTİM ŞAMPİYON
Yayınlama: 27.09.2024
A+
A-

Batman’da düzenlenen ‘Kamu Spor Oyunları’ kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kadın ve erkek voleybol takımları, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da il şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonuyla düzenlenen ve ‘Gelin Sporda Buluşalım’ sloganıyla yürütülen bu etkinlik, kamu personelini sporla buluşturmayı ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen ‘Kamu Spor Oyunları’ Batman’da da büyük bir katılımla devam ediyor. Üç farklı branşta gerçekleştirilen bu organizasyonda, voleybol müsabakaları sona erdi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden oluşan kadın ve erkek voleybol takımları, tüm rakiplerini mağlup etti ve üst üste ikinci kez il şampiyonu oldu.

Kamu Spor Oyunları projesi, kamu çalışanlarının spor faaliyetlerine katılımını teşvik ederek iş arkadaşları arasında birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeyi hedefliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik, kamu kurumlarında çalışan personeli sporun birleştirici gücüyle bir araya getiriyor. Batman’da da kamu kurumları geniş katılım göstererek bu projeye destek veriyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, voleybol branşında şampiyonluk elde eden kadın ve erkek takımlarını tebrik ederek 01-06 Ekim 2024 tarihleri arasında Siirt’te yapılacak bölge şampiyonasında Batman’ı temsil edecek olan takımlara başarı dileklerini iletti. Müdür Kurtaran, kamu personelinin spora olan ilgisinin ve başarısının Batman için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.