KAMPÜS MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNE HAZIRLANIYOR

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi, İl Özel İdaresi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, Batı Raman Kampüsü’nde 140 dekarlık alanda palyeleme işlemleri gerçekleştiriliyor.

KAMPÜS MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNE HAZIRLANIYOR
Yayınlama: 03.10.2024
A+
A-

Daha Yeşil Bir Kampüs mottosuyla yürütülen çalışmalar kapsamında, üniversite alanı her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Ağaçlandırma Günü için fidan dikimine hazırlanıyor. Batman İl Özel İdaresi, çevre projelerine katkı sağlamak ve sürdürülebilir çevre politikalarını hayata geçirmek amacıyla kampüs alanını iş makineleriyle ağaç dikimine uygun hale getiriyor. Batman Üniversitesi ve Batman Orman İşletme Müdürlüğü, ağaçlandırma projelerini hayata geçirmek için gerekli fidanları ve tecrübeli personeli temin ederek çalışmalara hız verdi.

FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Üniversite, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Batı Raman Kampüsü’nde büyük bir fidan dikim etkinliğine ev sahipliği yapacak. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, kampüsteki yeşil alanları koruma, erozyon kontrolü ve biyolojik çeşitliliği artırma hedefleri doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.