KADIN KOOPERATİFİ ÜYELERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Batman’da kooperatif ortağı olan kadınlara yönelik olarak 5 gün ve kooperatif kurma, kooperatif ortağı olma isteği olan kadınlara yönelik 2 gün süren eğitim verildi.

KADIN KOOPERATİFİ ÜYELERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

​Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi ile kadınların istihdamının ve istihdam edilebilirliğinin artırılması, kadın kooperatiflerinin gelişmesi için elverişli bir ortam sağlanması, kadın kooperatiflerinin teşvik edilerek kadınların güçlendirilmesi projesi kapsamında Batman’da 14-18 Ekim 2024 tarihlerinde kooperatif ortağı olan kadınlara yönelik olarak 5 gün ve kooperatif kurma, kooperatif ortağı olma isteği olan kadınlara yönelik 2 gün süren eğitim verildi.

Eğitime Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdür V. Hakan Karasu, Ziraat Mühendisi Abdurrahim Özdemir, Veteriner Hekim Özkan Patiz ve Ziraat Mühendisi Mehmet Özbayhan katılım sağladılar. Eğitimin sonunda İl Müdürümüz Mehmet Aydın ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy tarafından katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.