JAPONYA, GÜNEY KORE VE NEPAL’DEN BATMAN’A ARICILIK EĞİTİMİ KÖPRÜSÜ

Batman’da uygulanmak üzere, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Avrasya Verimlilik Teşkilatı Türkiye Ofisine ‘Batman İlinde Uygulamalı Arıcılık Eğitimi ve Arıcılıkta Dijital Uygulamalar’ konusunda eğitim projesi hazırlandı.

JAPONYA, GÜNEY KORE VE NEPAL’DEN BATMAN’A ARICILIK EĞİTİMİ KÖPRÜSÜ
Yayınlama: 17.08.2024
A+
A-

Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın’ın talimatlarıyla hazırlanan eğitim projesi onaylanmış olup, konu ile ilgili Proje Koordinatörü Ziraat Yüksek Mühendisi Barış Doyar tarafından katılımcılarla zoom üzerinden bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya; Nepal, Japonya ve Güney Kore Ülkelerinden Prof. Dr. Chuleui jung, Kedar Devkota, Maho Kabe, Arsyoni Buana, Asya Verimlilik Teşkilatı Türkiye Ofisinden Gözde Bosnalı ile Veli Özel, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Öğretim Görevlisi Sedat Sevin ve Proje Koordinatörü Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Barış Doyar katıldı.

Avrasya Verimlilik Teşkilatı Projesi kapsamında ‘Arıcılıkta Uygulamalı Dijital Yenilikler ve İnovatif Yöntemler’ konulu eğitim 21-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Batman Merkez, Kozluk ve Sason ilçelerinde yapılacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.